Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΗΣ 21-09-08

Αναβλήθηκε λόγω ωραρίου η δίκη της έφεσης του ναζιστή Κ. Πλεύρη για τις 26 Noέμβρη 2008. Η δίκη είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί στις 17/9 ύστερα από αναβολή από τις 18/4/2008, και όμως πήρε αριθμό 17 σε σύνολο δεκαεπτά υποθέσεων για συζήτηση, δηλαδή μπήκε τελευταία σε σειρά όταν μάλιστα οι προηγούμενες είχαν πολλούς μάρτυρες και ήταν δεδομένο ότι θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για τη συζήτηση τους. Στις 17/9 συζητήθηκαν περίπου οι μισές υποθέσεις και το δικαστήριο διέκοψε για τις 19/9 οπότε και ανέβαλε τις περισσότερες από τις υπόλοιπες υποθέσεις λόγω ωραρίου.
Πιστεύουμε ότι η αναβολή της δίκης δεν έγινε τυχαία. Οι αναβολές αυτές ευνοούν τον Πλεύρη αφού μπορεί να οδηγήσουν την υπόθεση σε παραγραφή που σημαίνει παύση της ποινικής δίωξης και άρση της ποινής. Αυτό θα γίνει αν η υπόθεση δεν έχει συζητηθεί και στον Άρειο Πάγο το Νοέμβριο του 2009. Η παραγραφή θα απαλλάξει τον Πλεύρη και το ΛΑΟΣ που τον υποστηρίζει από μία επώδυνη πολιτικά ποινή για προτροπή σε ρατσιστικό μίσος και βία, τη στιγμή που είναι φανερό ότι είναι πολύ δύσκολο οποιοδήποτε δικαστήριο να τον αθωώσει για το χυδαίο και ανοιχτό κάλεσμα του σε επανάληψη της γενοκτονικής εξόντωσης των Εβραίων και «ολοκλήρωση του έργου του Χίτλερ». Τα δικαστήρια δεν μπορούν πια να αγνοήσουν τον αντιρατσιστικό νόμο από τη στιγμή που μπήκε θέμα εφαρμογής του και η υπόθεση έγινε γνωστή σε διεθνές επίπεδο.
Αυτό έδειξε η επικύρωση από το Εφετείο της ποινής κατά των συντακτών του «Ελεύθερου Κόσμου» (Ζαφειρόπουλου, Θ. Γεωργίου και Θ. Χατζηγώγου), για ένα προσβλητικό για τους Εβραίους δημοσίευμα που χλεύαζε και επικροτούσε το Ολοκαύτωμα. Η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία χαιρετίζει τη δεύτερη αυτή καταδίκη στο Εφετείο που έγινε την προηγούμενη μέρα της δίκης του Κ. Πλεύρη. Πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι και σε αυτό το δικαστήριο ήταν φανερή η προσπάθεια να περιοριστεί όσο το δυνατό περισσότερο η εφαρμογή του νόμου. Έτσι απορρίφθηκε η παράσταση της πολιτικής αγωγής του ΚΙΣ που είχε γίνει δεκτή στο πρώτο δικαστήριο, ενώ μειώθηκε η ποινή από επτά σε πέντε μήνες. Η ποινή όμως για την αντισημίτικη προπαγάνδα παραμένει. Με αυτά τα δεδομένα είναι υποχρεωτικό σχεδόν να επικυρωθεί και η ποινή του ναζιστή Κ. Πλεύρη στο Εφετείο. Γι’ αυτό ο ίδιος και οι προστάτες του θέλουν πολύ τις διαρκείς αναβολές.
Την τακτική των αναβολών της δίκης του ναζιστή Κ. Πλεύρη διευκολύνει το πέπλο της σιωπής που έχει πέσει γύρω από την υπόθεση από τα ΜΜΕ και τα κόμματα. Αυτή η σιωπή διευκολύνει κυρίως το βουλευτή του ΛΑΟΣ και γιο του ναζιστή Θ. Πλεύρη να εμφανίζεται στη δικαστική αίθουσα στο πλευρό του, αλλά και τα μέλη της νεολαίας του ΛΑΟΣ (ΝΕ.Ο.Σ) να καλούν ανοιχτά στο φόρουμ που έχουν στο διαδίκτυο σε υποστήριξη του. Η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία καλεί όλους τους δημοκράτες να απαιτήσουν: α) Να γίνει η δίκη του Κ. Πλεύρη για να καταδικαστεί ο ναζιστής και στο Εφετείο, β) Να πάρει τη μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα η υπόθεση για να αποκαλυφθεί το ΛΑΟΣ και να μάθει ο λαός για αυτό το τρομερό πολιτικό σκάνδαλο, γ) Να πάρουν θέση τα κόμματα και να καταδικάσουν ανοιχτά το ΛΑΟΣ σα φιλοναζιστικό κόμμα.

πηγη:http://www.antinazi.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ!!

από ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΘΗΝΑΣ 7:25μμ, Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΝΔΥ ΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ??ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ?

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ!!

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ...ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ...

ΟYΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ" ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ!!

από Χώρα γερόντων η Ελλάδα ώς τα επόμενα 50 χρόνι 10:43πμ, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008
Ραγδαία μείωση του ελληνικού πληθυσμού προβλέπεται για τα επόμενα χρόνια. Η Ελλάδα μεταβάλλεται σε χώρα γερόντων, ενώ ταυτόχρονα θα αυξάνονται σταθερά οι γεννήσεις από αλλοδαπές μητέρες. Η έρευνα της «Ε» στηρίζεται σε μελέτη του πρώην υπουργού, Μαν. Δρεττάκη, ο οποίος υπολογίζει ότι το 2004 γεννήθηκαν 55.000 λιγότερα παιδιά σε σχέση με το 1980.Χώρα γερόντων η Ελλάδα ώς τα επόμενα 50 χρόνια


Χιλιάδες παιδιά μας λείπουν κάθε χρόνο

http://www.enet.gr/online/online_hprint?q=%C4%D1%C5%D4%D4%C1%CA%C7&a=&id=89884188

Ραγδαία μείωση του ελληνικού πληθυσμού προβλέπεται για τα επόμενα χρόνια. Η Ελλάδα μεταβάλλεται σε χώρα γερόντων, ενώ ταυτόχρονα θα αυξάνονται σταθερά οι γεννήσεις από αλλοδαπές μητέρες. Η έρευνα της «Ε» στηρίζεται σε μελέτη του πρώην υπουργού, Μαν. Δρεττάκη, ο οποίος υπολογίζει ότι το 2004 γεννήθηκαν 55.000 λιγότερα παιδιά σε σχέση με το 1980. Για το δημογραφικό μιλούν ακόμη ο Μαν. Κοντοπυράκης (γεν. γραμματέας ΕΣΥΕ), οι καθηγητές Κ. Κουτσόπουλος και Αλεξάνδρα Κορωναίου και ο πρόεδρος των πολυτέκνων Β. Θεοτοκάτος.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜOΣΑΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ "ΜΩYΣΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ...
ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ!!


. Ο Μωυσής όπως παρουσιάζεται στη Βίβλο2. 1. Γέννηση και ανατροφήΟ λαός του Μωυσή ήταν μια ομάδα οικογενειών που ζούσαν νομαδικά και είχαν εγκατασταθεί στην Αίγυπτο με τον πατέρα τους τον Ιακώβ, ή αλλιώς Ισραήλ, για να γλιτώσουν από τη λιμοκτονία. (Γένεση κεφ. 46) Για δεκαετίες συνυπήρχαν ειρηνικά με τους Αιγύπτιους γείτονές τους. Αλλά άλλαξαν τα πράγματα όταν ανέλαβε την εξουσία ένας καινούριος Φαραώ [2] . «Βλέπετε ότι αυτοί οι Ισραηλίτες είναι λαός πολυάριθμος και ισχυρότερος από μας! Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να μην πολλαπλασιάζονται συνεχώς», είπε στο λαό του. (Έξοδος 1:9, 10, ΜΠΚ, Ο' εδώ) Το σχέδιο για τον έλεγχο του πληθυσμού των Ισραηλιτών ήταν πρώτα να τους κάνουν «να υπηρετούν ως δούλοι υπό τυραννία». (εδ. 13, ΜΝΚ) και στη συνέχεια να διατάξουν τις Εβραίες μαίες να σκοτώνουν κάθε αρσενικό παιδί που γεννούσαν οι γυναίκες των Ισραηλιτών. (εδ. 15, 16) Ωστόσο, οι θαρραλέες μαίες επειδή "φοβούνταν τον Θεό" άφηναν τα παιδιά να ζουν κι έτσι οι Ισραηλίτες συνέχιζαν να αυξάνονται. Ο βασιλιάς της Αιγύπτου διέταξε τότε: «Κάθε νεογέννητο γιο θα τον ρίχνετε στον ποταμό Νείλο». (εδ. 22)

Ένα αντρόγυνο Ισραηλιτών, ο Αμράμ και η Ιωχαβέδ, «δεν φοβήθηκαν τη διαταγή του βασιλιά» και με κίνδυνο της ζωής τους έκρυψαν τον νεογέννητο γιο τους ώστε να μην εκτελεστεί. (Εβραίους 11:23· Έξοδος 2:1, 2· 6:20) Το αγόρι αυτό περιγράφτηκε αργότερα ως «πανέμορφος», ή «αρεστός», «ενώπιον του Θεού» [3] . (Πράξεις των Αποστόλων 7:20) Μετά από τρεις μήνες δεν μπορούσαν πλέον οι γονείς του Μωυσή να τον κρύβουν. Μη έχοντας άλλη ελπίδα, η Ιωχαβέδ έβαλε το βρέφος σε ένα κιβώτιο από πάπυρο και το άφησε στον ποταμό Νείλο, σε μέρος όπου πιθανότατα θα το έβρισκαν. (Έξοδος 2:3, 4)

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ !!
ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΙΑ 24 Sep 2008 12:20 GMT
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ!!


Η 'ΔΗΘΕΝ' 'σιδηρά κυρία'' της Ελληνικής Αριστεράς ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ !!
Η Marjam Damanaki ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΣΣΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μοσαντ που πρώτα ήταν μέλος της προσωποποίησης της υποστήριξης του Συνασπισμού, και μετά απεφάνθη οτί στο ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερα, παραδέχθηκε πρίν χρόνια σε ελληνική εφημερίδα οτι είναι εβραία με εκφράσεις τύπου:''Ναί,είμαι εβραία''(και περήφανη για αυτό)...
ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ!!


Η 'ΔΗΘΕΝ' 'σιδηρά κυρία'' της Ελληνικής Αριστεράς ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ !!

Η Marjam Damanaki ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΣΣΑ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μοσαντ που πρώτα ήταν μέλος της προσωποποίησης της υποστήριξης του Συνασπισμού, και μετά απεφάνθη οτί στο ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερα, παραδέχθηκε πρίν χρόνια σε ελληνική εφημερίδα οτι είναι εβραία με εκφράσεις τύπου:''Ναί,είμαι εβραία''(και περήφανη για αυτό)...


https://www.blogger.com/comment.g?blogID=6321471241424591356&postID=870840590261403867&page=1&isPopup=true#form
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΘΕΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΘΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΑΠΟΝΤΕ κλπ.)ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ!!
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ") ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΑΓΑΝΩΣΗ - ΟΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ !!!
Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΑ.

http://www.geocities.com/anaxfiles/forum/giorgos.html#sectA

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ? ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ"
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!

ΥΓΡΟ ΠΥΡ: Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ... - [ Translate this page ]24 Σεπτ. 2008 ... Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το ...
hygropyr.blogspot.com/2008/09/blog-post_26.html - 192k - 9 hours ago - Cached - Similar pages

Στην Ελλάδα είσαι ότι ... δηλώνεις Διαβάστε γιατί το ερώτημα δεν είναι ρητορικό...!!!
Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α Β Ο Υ Λ Η Σ

B' ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

Σ Υ Ν Ο Δ Ο Σ Α'

ΣΥΕΝΔΡΙΑΣΗ ΛΖ'

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1996

Αθήνα, σήμερα στις 3 Δεκεμβρίου 1996, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.20' συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή, σε Ολομέλεια, για να συνεδριάσει υπό την Προεδρία του Προέδρου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Απόστολος Κακλαμάνης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αρχίζει η συνεδρίαση.
......................................................................................................................................................................

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Ολοκληρώστε, κύριε συνάδελφε, γιατί το Προεδρείο θα φανεί ότι μεροληπτεί προς το συνάδελφο Αντιπρόεδρο.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (Ε'Αντιπρόεδρος της Βουλής): Τελείωσα, κύριε Πρόεδρε.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο.
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Λογοκρισία θα κάνετε;

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: 'Ερχομαι τώρα στο θέμα που συζητούμε:
..............................
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΔΩ
Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2008Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2008
ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΒΡΑΙΑ;

Είναι η Μαρία Δαμανάκη,η γνωστή σε όλους πρωταγωνίστρια των γεγονότων του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973 εβραϊκής καταγωγής;

Ασφαλώς και είναι.

Η ''σιδηρά κυρία'' της Ελληνικής Αριστεράς που πρώτα ήταν μέλος της προσωποποίησης της υποστήριξης των αναρχικών δηλαδή του Συνασπισμού, και μετά απεφάνθη οτί στο ΠΑΣΟΚ θα είναι καλύτερα, αφού εκεί είναι πιό....δικομματικό το κλέψιμο παραδέχθηκε πρίν χρόνια σε ελληνική εφημερίδα οτι είναι εβραία με εκφράσεις τύπου:''Ναί,είμαι εβραία''(και περήφανη για αυτό)...

Η ίδια η ,απο ότι φαίνεται, Marjam Damanaki έχει δηλώσει στα πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων της 3-12-1996 οτι είναι Ισραηλίτισα(να μη λέμε συνέχεια εβραία γιατί αυτό κάποιους πειράζει).


Έτσι λοιπόν για να σχηματίσουμε καλύτερα τη γνώμη μας επι του θέματος άς ρίξουμε και μια ματία στο γνωστό και πολυ-κυνηγημένο βιβλίο του Κωνσταντίνου Πλεύρη ''Εβραίοι,όλη η Αλήθεια'' οπου γράφει πολλά και για άλλους πολλούς

Οπότε πάντα κάποιοι μύθοι ανατρέπονται...Αλλά δέν είναι δύσκολο κανείς να διαπιστώσει του λόγου του αληθές αφού η γυναίκα το έχει δηλώσει σε όλο τον κόσμο

Εκτός απο αυτό,είναι αλήθεια οτι η εν λόγο βουλευτής έκανε αρκετές προσπάθεις για να αυτοκτονήσει;;;Και γιατί;

Πάντως ως εκπρόσωπος της Αριστεράς είναι η ιδανική απο ότι φαίνεται

http://ellinorthodoxosxr.blogspot.com/2008/09/blog-post_8586.html

Η μέλλουσα (;) πρωθυπουργός του Ισραήλ ήταν πράκτορας της Μοσάντδημοσιεύτηκε June 3 από anonymous
στην Αθήνα, τον καιρό της δολοφονίας του ανώτατου στέλεχος της Οργάνωσης για ττην Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO), Μαμούν Μεράις, ήταν πράκτορας της Μοσάντ η σημερινή υπουργός Εξωτερικών και ίσως μέλλουσα πρωθυπουργός του Ισραήλ. Τι λέει δημοσίευμα των Sunday Times

Η υπουργός ήταν πράκτορας της Μοσάντ στην Αθήνα, όταν δολοφονήθηκε ο Μεράις


Πράκτορας της Μοσάντ, ενεργή στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1983, όταν στην ελληνική πρωτεύουσα δολοφονήθηκε το ανώτατο στέλεχος της PLO, Μαμούν Μεράις (το αγωνιστικό του όνομα) φέρεται να ήταν η Ισραηλινή υπουργός Εξωτερικών και ένα από τα φαβορί για την ανάληψη της πρωθυπουργίας, Τζίπι Λίβνι.


Ετσι τουλάχιστον αποκαλύπτουν οι «Κυριακάτικοι Τάιμς», που επικαλούνται πρώην συνεργάτες της Λίβνι, η οποία έχει σημειώσει «εντυπωσιακή άνοδο» στην πολιτική σκηνή του Ισραήλ από το 1999, όταν πρωτοεκλέχθηκε στη Βουλή.

Σύμφωνα με τις πηγές της βρετανικής εφημερίδας, η 49χρονη σήμερα Λίβνι διατέλεσε μυστική πράκτορας της Μοσάντ με έδρα το Παρίσι κατά τη δεκαετία του '80. Εκείνη την περίοδο, γράφουν οι «Κυριακάτικοι Τάιμς», «η ισραηλινή μυστική υπηρεσία πραγματοποίησε σειρά επιχειρήσεων σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με στόχο τη δολοφονία ανώτατων παλαιστινιακών στελεχών». Η βρετανική εφημερίδα υπογραμμίζει, πάντως, ότι η Λίβνι δεν είχε άμεση εμπλοκή στην επιχείρηση στις 21 Αυγούστου, όταν δύο νεαροί άνδρες με μοτοσικλέτες προσέγγισαν στη λεωφόρο Ποσειδώνος το αυτοκίνητο του Μεράις και τον πυροβόλησαν.
http://indy.gr/other-press/i-melloysa-prothypoyrgos-toy-isral-tan-praktoras-tis-mosant

Όπως θα αποτελέσει είδηση ο πρώτος αλβανικής καταγωγής αστυφύλακας της ΕΛΑΣ, έτσι δεν θα
πρέπει να αποτελεί είδηση ο εβραϊκής καταγωγής ανώτατος αξιωματούχος; Δεν αποτελεί είδηση ένας
Εβραίος αρχηγός ΓΕΕΘΑ; Εφόσον όλοι αυτοί μιλάνε για ένα νεοταξικά "μοντέρνο" πολυεθνικό
κράτος, δεν θα έπρεπε να είναι ορατή η καταγωγή όλων όσων ασχολούνται με τον δημόσιο τομέα;
Στις πολυεθνικές ΗΠΑ για παράδειγμα αυτό είναι κάτι που ισχύει. Είναι γνωστό το εθνικό "who is
who" των πάντων. Ο Σπύρος Άγκνιου έφτασε στη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με γνωστή την
ελληνική ταυτότητά του. Ο Μάικλ Δουκάκης διεκδίκησε τον προεδρικό θώκο, έχοντας φανερή την
εθνική του καταγωγή. Ο Τζώρτζ Τένετ έγινε διευθυντής της CIA με ορατή την
εθνική "διαφορετικότητά" του.

Όλοι αυτοί λειτούργησαν με τον συμβατικό τρόπο που προβλέπεται να λειτουργεί
κάποιος "διαφορετικός" μέσα σε μια πολυεθνική κοινωνία. Δεν αλλάζουν τα ονόματά τους και ούτε
κρύβουν τη διαφορετικότητά τους. Πρόβλημα δεν υπάρχει σε τέτοια περίπτωση, γιατί τα συμφέ­
ροντα μιας πολυεθνικής κοινωνίας είναι μια σύνθεση των συμφερόντων των διαφορετικών μειο­
νοτήτων που την αποτελούν. Η αξιοκρατία δεν έρχεται σε σύγκρουση με τη "διαφορετικότητα",
εφόσον ο "διαφορετικός" δεν απειλεί τα κοινά συμφέροντα. Η αναζήτηση δηλαδή του "καλύτερου"
γίνεται ανάμεσα στα μέλη όλων των μειονοτήτων, χωρίς να υπάρχουν "στεγανά" για κανέναν
εξαιτίας της καταγωγής του.

Η ελληνική κοινωνία ποτέ δεν λειτούργησε με τον πλουραλιστικό αυτόν τρόπο, γιατί απλού­
στατα ποτέ δεν είχε αυτήν την ανάγκη. Ήταν μια μικρή και ομοιογενής κοινωνία, της οποίας τα
συμφέροντα ήταν εξαιρετικά απλά. Δεν αδικούσε τους "διαφορετικούς", γιατί απλούστατα δεν
διέθετε τέτοιους στο βαθμό που να μιλάμε για κοινωνικό φαινόμενο. Στο βαθμό που να μιλάμε
για "απαρτχάιντ". Στις λίγες περιπτώσεις, που έπρεπε ν' αποφασίσει με γνώμονα τα συμφέροντα των
πολλών ομοίων, ακολούθησε αποκλειστική πολιτική, χωρίς αυτό να είναι ιδιαίτερα έντονο.
Οι Εβραίοι της Ελλάδας αποτελούσαν εξαίρεση σ' αυτήν την όχι και τόσο δημοκρατική πολιτική.
Ήταν "διαφορετικοί", αλλά ποτέ δεν αδικήθηκαν σε τέτοιο βαθμό, που αυτό να γίνεται ορατό ως
προβληματικότητα. "Προόδευαν" σε όλα τα επίπεδα και —όντας πονηροί— έκρυβαν όσο μπορού­
σαν τη θρησκευτική τους —και για πολλούς εθνική— "διαφορετικότητα". Άλλαζαν τα ονόματά τους
και αρνούνταν δημοσίως την καταγωγή τους. Έχοντας πέσει θύματα διωγμών σε πολλές χώρες,
θεωρούσαν ως λογικό να "κρύβουν" τη διαφορετικότητά τους, έστω κι αν πρακτικά δεν τους
χρειαζόταν αυτό. Μια ασφάλεια παραπάνω με τη λογική τού "αχρείαστη να 'ναι".

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ!!

ΕΚΚΛΗΣΗ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΣΤΕ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ...


AYTONOMOI KAI ΕΛΛΗΝΕΣ


O GIORGOS PAPANTREOU AKOMA VASTAEI THN DAMANAKH?? AUTH PREPEI NA DIKASTE OS KOINH EGKLHMATIAS APELLA8EI GIA KATASKOPIA...TOULAXISTON!!26 Σεπτέμβριος 2008 8:45 μμ
Ανώνυμος είπε...
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ...ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ...

ΟYΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ" ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ?
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ??
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ!!!

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΘΗΝΑΣ