Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2008

Αστυνομικοί του ΑΤ Ακροπόλεως έγδυσαν τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑΑστυνομικοί του ΑΤ Ακροπόλεως έγδυσαν τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας

Υπεύθυνος ο υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος που καλύπτει την αστυνομική τρομοκρατία.

Η Αθήνα δεν είναι Γάζα, Βαγδάτη η ΒαζιριστάνΗ ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης έκανε ξανά το θαύμα της στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως. Αστυνομικοί που έστησαν τσεκ-πόϊντ στο δρόμο που βρίσκονται τα Γραφεία της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος προσήγαγαν στις 7μμ στο Τμήμα Ακροπόλεως τον Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος καθώς και τον Γραμματέα της. Βρίζοντας χυδαία κάλεσαν περιπολικό που τους μετέφερε στο Τμήμα

Όταν ο Τζαβέντ Ασλάμ τους ρώτησε γιατί δεν κάνουνε καμιά διαδικασία ελέγχου αφού πέρασαν πάνω από δύο ώρες συνέχισαν το υβρεολόγιο. Το αποκορύφωμα της χυδαίας συμπεριφοράς έγινε λίγο μετά τις 10μμ, με την αλλαγή της βάρδιας. Αφού πρώτα τον έκλεισαν σε ένα κλουβί με κάγκελα μετά τον έγδυσαν για τιμωρία. Επακολούθησαν επικοινωνίες με τον δικηγόρο της Κοινότητας Φραγκίσκο Ραγκούση, την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο και βουλευτές. Μετά την παρέμβαση όλων αφέθηκαν αμέσως ελεύθεροι.

Είναι απαράδεκτη η επιχείρηση σκούπας σε βάρος των μεταναστών με μεθόδους κατοχικού στρατού. Η εφαρμογή μεθόδων του ισραηλινού κατοχικού στρατού στη Γάζα , του αμερικάνικου στο Ιράκ δείχνει την αντιμετώπιση της κυβέρνησης για τις δημοκρατικές ελευθερίες. Είναι λάτρεις των βασανιστηρίων και των Γκουαντανάμο.

Αυτές τις μέρες μετά την παραίτηση Βουλγαράκη που πρωτοστάτησε στις απαγωγές των Πακιστανών και επιχείρησε να συγκαλύψει αυτό το φοβερό σκάνδαλο ήρθε ξανά στο προσκήνιο το ερώτημα αν επιτέλους θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση η θα κλείσει σιωπηρά. Η επίθεση στους εκπροσώπους της Πακιστανικής Κοινότητας είναι μια τρομοκρατική ενέργεια με στόχο τον εκφοβισμό του προέδρου της που πρωτοστάτησε στην καταγγελία των απαγωγών.

Ηδη, έχει ανακοινωθεί ότι η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο μαζί με την Πακιστανική Κοινότητα ετοιμάζουν μεγάλη συνέντευξη τύπου την επόμενη Δευτέρα 29/9 12.30μμ στον ΔΣΑ όπου και θα παρουσιαστούν τα νέα στοιχεία της εμπλοκής της ελληνικής κυβέρνησης στην συγκρότηση μαύρης λίστας σε βάρος των μελών της Πακιστανικής Κοινότητας που κατάγγειλαν τις απαγωγές. Η συνεργασία αυτή με την χούντα του Μουσάραφ έχει στερήσει διαβατήρια από πολλούς ενώ στο ίδιο το Πακιστάν υπάρχει κινητοποίηση για να καταργηθεί η μαύρη λίστα από τις ενώσεις των δικηγόρων.

Απαιτούμε να σταματήσουν οι ρατσιστικοί αστυνομικοί έλεγχοι έξω από τα Γραφεία της Πακιστανικής Κοινότητας. Η ευθύνη για την εξευτελιστική ρατσιστική επίθεση βαραίνει την κυβέρνηση και τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον πολιτικό προϊστάμενο των αστυνομικών του ΑΤ Ακροπόλεως, το οποίο άλλωστε έχει πλούσιο αμαρτωλό παρελθόν σε ρατσιστικές και τρομοκρατικές αντιμετωπίσεις των μεταναστών.Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου 6932828964, Τζαβέντ Ασλάμ 6942017262

Δεν υπάρχουν σχόλια: