Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/11, 4μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24/11, 4μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΧΑΡΙΖΟΥΝ 28ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣΣας καλούμε να πάρετε μέρος μαζικά στην συγκέντρωση ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό την Δευτέρα 24/11 στις 4μμ στην Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών.

Το κάλεσμα του ΛΑ.Ο.Σ Κυψέλης για ρατσιστική συγκέντρωση κατά των μεταναστών και των προσφύγων την Δευτέρα στον Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών είναι μια φασιστική πρόκληση σε βάρος των ελευθεριών όλων μας.

Το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ. έχει γίνει στέγη των ομογάλακτων του Χίτλερ και των νοσταλγών του ολοκαυτώματος. Όλων αυτών όπως τη; Χρυσής Αυγής που επιτέθηκαν βάρβαρα ξανά και ξανά ανοίγοντας κεφάλια αγωνιστών και μεταναστών. Να μην ενδώσουμε στα ρατσιστικά τους ψέματα αυτών που έχουν το θράσος να μας καλούν να ενοχοποιήσουμε για την κρίση του καπιταλισμού τους φτωχούς και κατατρεγμένους από τις χώρες που μαστίζονται από τον πόλεμο κα την φτώχεια, όπως το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές κλπ. Αντίθετα πρέπει να δυναμώσουμε τους αγώνες μας για μια καλύτερη ζωή εδώ και τώρα.

Την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ χαρίζει 28 δις στους τραπεζίτες και αφήνει να ρημάζει η παιδεία, η υγεία, η κοινωνική ασφάλιση έρχονται οι φασίστες του ΛΑ.Ο.Σ. και κάνουνε πλάτες στο Καραμανλή χύνοντας το ρατσιστικό τους δηλητήριο.

Την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ συμμετέχει με 2300 έλληνες στρατιωτικούς στους πολέμους που ξεκίνησε ο Μπούς με ελληνικό στρατό στο κατεχόμενο Αφγανιστάν , με 8 φρεγάτες που περιπολούν στις θάλασσες φορτώνοντας στις πλάτες μας κάθε χρόνο 250 εκατ. ευρώ έχει το θράσος η κυβέρνηση αγκαλιά με τους φασίστες να οχυρώνουν τα σύνορα της ρατσιστικής Ευρώπης-φρούριο με το διαβόητο Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου της ΕΕ με πρόταση του Σαρκοζί. Χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, γυναίκες και παιδιά έχουν χάσει την ζωή τους στα κύματα του Αιγαίου και στις νάρκες του Εβρου. Ενώ για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες η κυβέρνηση επιφυλάσσει τις δολοφονίες, τα βασανιστήρια στα αστυνομικά τμήματα, τα δημόσια ξεβρακώματα σε δήθεν ελέγχους.

Το εργατικό κίνημα και η νεολαία έχει στηρίξει τον αγώνα για ΑΣΥΛΟ στους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και δεν θα επιτρέψει πογκρόμ σε βάρος τους.

Οι εργαζόμενοι, οι φοιτητές και οι μαθητές θα υπερασπίσουν το δικαίωμα των μεταναστών για μια ανθρώπινη ζωή όπως αγωνίζονται τώρα για να μην πέσουν τα βάρη της κρίσης στις πλάτες όλων μας και θα κλέιοσουμε το δ΄ρομο στους επιδοξους Χίτλερ και Λεπέν του Καρατζαφέρη.

Την Δευτέρα 24/11 στις 4μμ στον Αγ.Παντελεήμονα δίνουμε τη πρώτη απάντηση και κλιμακώνουμε στις 20 Δεκέμβρη με Συλλαλητήριο κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου στα Προπύλαια στις 3μμ.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: