Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Θα τεθεί σε διαθεσιμότητα Συνελήφθη αστυφύλακας για κλοπή χρηματικού ποσού από μετανάστη


Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθη τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης ένας 22χρονος αστυφύλακας που υπηρετεί στη Διεύθυνση Αμεσης Δράσης Αττικής με την κατηγορία ότι έκλεψε 600 ευρώ από μετανάστη στον οποίο έκανε έλεγχο.
Συγκεκριμένα, ένας 30χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές κατήγγειλε το πρωί της Τρίτης ότι ο αστυφύλακας τον σταμάτησε στο κέντρο της Αθήνας για να του κάνει σωματική έρευνα κατά την οποία του άρπαξε τα 600 ευρώ που είχε πάνω του και έφυγε.
Αμέσως μετά την καταγγελία, ο αστυφύλακας εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Την Πέμπτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ ύστερα από εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας έχει ήδη κινηθεί η διοικητική διαδικασία προκειμένου να τεθεί σε διαθεσιμότητα.
πηγη:http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=923786
δειτε το σχετικο βιντεο:http://www.in.gr/video/default.aspx?videoID=75325

Το σχολο τoυ antifa-area:

Δεν μας κανει καμμια μα καμμια εντυπωση το γεγονος.Αντιστοιχες περιπτωσεις εχουν καταγραφει ουκ ολιγες φορες απο την ειδησεογραφια των αστικων ΜΜΕ.
Αλλη μια φορα επιβεβαβιωνεται οτι εκτος απο γουρουνια,δολοφονοι,βασανιστες και απαγωγεις,οιμπατσοι ειναι ενστολα καθαρματα,προαγωγοι,προστατες,εμποροι ναρκωτικων και κλεφτρονια του χειριστου ειδους.
Και φυσικα δεν τρεφουμε καμμια αυταπατη οτι προκειται να τιμωρηθουν και οτι οι "εσωτερικες υποθεσεις" ακομα και αν δεν μπορεσουν να καλυψουν τελικα το ολο θεμα,θα τον "θυσιασουν",προκειμενου να καλυφθουν οι δεκαδες αλλες περιπτωσεις μπατσων που βγαζουν ενα εξτρα "χαρτζηλικι" απο εκνομες δραστηριοτητες και οχι μονο...
Τελικα το ερωτημα μενει παντα το ιδιο.Ποιος θα μας φυλαει απο τους φυλακες????

Δεν υπάρχουν σχόλια: