Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΫΣΤΕΡΙΑΣ;;; ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ...

Το μπαράζ των δημοσιευμάτων του δεξιού και ακροδεξιού τύπου μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλέσει, αν αναλογιστεί κανείς την στοχοποίηση που επιχειρεί αυτή η προπαγανδιστική επιχείρηση κατά της Αριστεράς και του κινήματος, λίγες μόνο μέρες πριν από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις μνήμης για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Ενδεικτικοί οι τίτλοι των άρθρων:

«Οσμή τρομοκρατίας στους ολονύκτιους εμπρησμούς» γράφει η Κυριακοπούλου στην ΧΩΡΑ.
«Καίνε καθημερινά Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι Αντιεξουσιαστές» διαπιστώνει ο Γαλάνης στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
Ανησυχία για την έξαρση της δράσης από τις ομάδες των “γκαζάκηδων” καταγράφει η Σουλιώτη στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
«Κάλεσμα Αγώνα στους Συλλόγους Εφέδρων» απευθύνει ο ΛΥΚΟΦΡΩΝ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ.


Οι τυχοδιωκτικές ενέργειες του χώρου όχι μόνο καταγράφονται και μελετώνται συστηματικά από τις καταδιωκτικές αρχές, αλλά χρησιμοποιούνται για να διαμορφώσουν ένα κλίμα ανασφάλειας, να καυτηριάσουν κάθε βήμα προσέγγισης που πραγματοποιείται σε κρατικό επίπεδο, να αμαυρώσουν το αγωνιστικό χθες και σήμερα της Αριστεράς, προετοιμάζοντας μας και για την κατασταλτική δράση των ακραίων-φασιστικών ομάδων που καμουφλάρονται ως Λέσχες Εφέδρων.


Το δημοσίευμα του Δ.Σ.ΛΥΚΟΦΡΩΝ είναι διαφωτιστικό. Η παρουσία των υπουργών Αμύνης στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και ιδιαίτερα του Αλβανού και Τούρκου καταγγέλλονται και συγκρίνονται με την περσινή παρουσία των καταδρομέων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που φώναξαν συνθήματα «υπέρ της Μακεδονίας».

Γρήγορα όμως θα στραφεί εναντίον του πραγματικού του στόχου: «τους διεθνιστές της αριστεράς». Επισημαίνει «το αντιεθνικιστικό μένος των αριστερών (και άλλων) φίλων των Σκοπιανών» και συμπεραίνει «οι Σκοπιανοί βρήκαν και επιχειρησιακούς συνεργάτες εντός Ελλάδας. Και βέβαια αυτοί οι συνεργάτες δεν είναι κάποιοι άγνωστοι σε αυτούς, μιας και πρόκειται για τους αριστερούς ιδεολογικούς συνοδοιπόρους του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και του ψευτοδημοκρατικού στρατού, με τους οποίους συνεργάστηκαν με ιδιαίτερο ζήλο κατά τη διάρκεια του Συμμοριτοπόλεμου, όταν το ΚΚΕ και οι λοιπές ανθελληνικές δυνάμεις προσπαθούσαν να ακρωτηριάσουν εδαφικά την Ελλάδα, εκχωρώντας τη Μακεδονία και τη Θράκη στους Σλαβο-βούλγαρους συμμάχους τους».


Τι είναι όμως αυτό που προκάλεσε τη γεμάτη μίσος και εθνικιστικό παροξυσμό αρθρογραφία; Οι επιθέσεις εναντίον στρατιωτικών στόχων από αριστερό-λεχρίτες που ξεκίνησαν τις προηγούμενες εβδομάδες με την επίθεση στο στρατόπεδο του Ρουφ, συνεχίστηκαν με τις εκρήξεις στα γραφεία, και καψίματα αυτοκινήτων, συλλόγων εφέδρων καταδρομέων στη Θεσσαλονίκη». Επίσης η επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του υπουργού Εθνικής Αμύνης Β.Μεϊμαράκη.

Καταλήγοντας σε εμφυλιοπολεμικό σάλπισμα: «όλα λοιπόν τα είχε η Μαριορή, τα γκαζάκια σε στρατιωτικούς στόχους της λείπανε. Το κάλεσμα λοιπόν στον εθνικό αγώνα, ισχύει για όλους τους συλλόγους εφέδρων. Για να μην φτάσουν να γίνουν το εύκολο πεδίο βολής των αριστερό-αναρχικών και άλλων προδοταράδων».


Καταλαβαίνουμε όλοι ότι πλέον μπαίνουμε σε μια νέα φάση της ταξικής πάλης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι όλα αυτά που καταγγέλλονται, συνδέονται με την κρίση του καπιταλιστικού συστήματος, τους φόβους για τα ξεσπάσματα της εργατικής οργής και τις δυνατότητες παρέμβασης της αντικαπιταλιστικής αριστεράς.

Επίσης όμως και η δράση του αντιπολεμικού-αντιεθνικιστικού κινήματος προκαλεί τα αστικό κατεστημένο στην Ελλάδα. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η αναφορά στους «Σκοπιανούς» και τα «Πεδία Βολής». Οι αστοί προπαγανδιστές και η ακροδεξιά προσπαθούν να προλάβουν. Τους τρομοκρατεί η ιδέα της ανεξάρτητης δράσης της αριστεράς, μιας αριστεράς που θα παραμερίσει τους αστικούς «εθνικούς στόχους», δεν θα υποτάξει τα εργατικά συμφέροντα στην «εθνική ενότητα» και θα προβάλλει την απαίτηση ικανοποίησης των εργατικών δικαιωμάτων και αναγκών, μιλώντας στο όνομα της ταξικής ενότητας των εργαζομένων υπεράνω εθνικότητας-θρησκεύματος και γλώσσας. Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ακροδεξιά-δημοσιογραφικά παπαγαλάκια προσλαμβάνουν τη δράση της αριστεράς και του αντιπολεμικού κινήματος για τις μειονότητες ως επικίνδυνη ρωγμή στο ιδεώδες της εθνικής ομοφωνίας που θέλουν να επιβάλλουν!!! Δεν αντέχουν ούτε καν στην ιδέα της ύπαρξης οργανωμένης δράσης εντός του στρατού που θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή και θα απαιτεί ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ.

Η ιδεολογική τρομοκρατία τους, η τρομοκρατία της αστικής νομοθεσίας και των κατασταλτικών τους μηχανισμών, πλέον ενσωματώνει και τις ομάδες Εφόδου της Ακροδεξιάς. Οι Λέσχες Εφέδρων που αναγνώρισε η κυβέρνηση της ΝΔ ως παραστρατιωτικούς σχηματισμούς χρηματοδοτώντας τες, παραχωρώντας τους εγκαταστάσεις και στρατιωτικό υλικό (και με την συνδρομή του Δημάρχου Αθηναίων Ν.Κακλαμάνη) αποτελούν απειλή για την κοινωνία.

Γιάφκες φασιστών, ακροδεξιών και ακραίων εθνικιστών δεν κρύβουν τα πιστεύω τους.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην εξής ανακοίνωση:


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΛΙΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, Θρησκευτικό Μνημόσυνο για τους πεσόντες

Ήρωες της Χαβαρόβρυσης Ηλείας


Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008 στις 11.00 π.μ. θα λάβει χώρα το Μνημόσυνο για τους 32 πεσόντες Ήρωες της Χαβαρόβρυσης (22 Οκτωβρίου 1947).Το Μνημόσυνο πραγματοποιείται στον χώρο της Χαβαρόβρυσης (επί της Επαρχιακής Οδού Αμαλιάδος-Πηνείας), όπου έχει κτιστεί Ηρώο-εικονοστάσι στη μνήμη των πεσόντων στρατιωτών και χωροφυλάκων».


Όχι, δεν γύρισε ο χρόνος σε αλήστου μνήμης εποχές όπου τα ΤΕΑ τρομοκρατούσαν τους αριστερούς και δημοκρατικούς πολίτες και αυθαιρετούσαν με την κάλυψη κράτους και δικαιοσύνης.

Εξάλλου δεν πρόκειται μόνο για τελετές μίσους της ακροδεξιάς, με κρατική κάλυψη. Πρόκειται για μια συντονισμένη απόπειρα ξαναγραψίματος της ιστορίας, για την ιστορική ρεβάνς της δεξιάς-ακροδεξιάς, που εντάσσει τα σύμβολα της τρομοκρατικής υπεράσπισης της εξουσίας, στο σημερινό τοπίο του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού και στην υπεράσπιση των σύγχρονων αναγκών του κεφαλαίου.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22-10-2008 στο Στρατόπεδο «Κ.ΣΕΕΜΑΝ» ΣΤΗ Σχολή Αλεξιπτωτιστών τα αποκαλυπτήρια του «Αντιστράτηγου (Αντγου) Περικλή Παπαθανασίου, πρώτου Διοικητού της Σχολής Αλεξιπτωτιστών (11/4/1995-17/9/1958), με ιδιαίτερη δράση στη Μ.Ανατολή και στον εμφύλιο (ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ), αλλά και στην Κορέα. παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κ.Τασούλα.

Διαπιστώνουμε το πώς, από το ιστορικό παρελθόν της καταδίωξης που εχθρού λαού, της Αντεπανάστασης και της στρατιωτικής συνδρομής στα ιμπεριαλιστικά σχέδια (Κορέα), η κυβέρνησης της ΝΔ αναζητά τη δικαίωση της αυταρχικής-αντιδραστικής-αντιλαϊκής της πολιτικής, με ένα Εθνικό Στρατό – Σιδερένια φτέρνα κατά των κινημάτων, αλλά και στρατιωτικό υπερασπιστή της αναβάθμισης του περιφερειακού ιμπεριαλιστικού της ρόλου.


Απαιτείται τώρα η απάντηση του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ, ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ και ΑΝΤΙΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Ο αυταρχισμός, εθνικισμός, ρατσισμός είναι απαραίτητο συστατικό της Δικτατορίας των Νόμων της Αγοράς.

Καλούμε τους φαντάρους, τους εργαζόμενους και τη νεολαία σε μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την ΕΞΕΓΕΡΣΗ του Πολυτεχνείου.


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: