Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Απειλές ενάντια στα μέλη του Βρετανικού indymedia απο νεοφασιστες

Απειλές ενάντια στα μέλη του Βρετανικού indymedia έχουν εξαπόλυση τα μέλη του βρετανικού φασιστικού Εθνικού Μετώπου μετά από την δημοσίευση του καταλόγου των ονομάτων των μελών του.
Με γράμμα που στάλθηκε από τον Lee John Barnes μέλος των νομικών υποθέσεων του φασιστικού κόμματος, προειδοποιούνται τα μέλη του Indy ότι θα ασκηθούν ποινικές διαδικασίες για κλοπή και δημοσίευση προσωπικών δεδομένων αν δεν αποσυρθεί αμέσως ο κατάλογος από την ιστοσελίδα.. Ο ‘δικηγόρος» προσπαθεί να θέσει την υπόθεση κάτω από την κάλυψη του αντιτρομοκρατικού νόμου, δηλώνοντας ότι η δημοσίευση προωθεί την βία και τις επιθέσεις ενάντια στα μέλη της και ιδιαίτερα αυτά της περιοχής του Leeds.
Το Βρετανικό Indy αρνείται τις κατηγορίες δηλώνοντας ότι είναι δικαίωμα του καθενός να γνωρίζει το ποιόν αυτών που συναναστρέφεται καθώς μέλη του φασιστικού κόμματος είναι γιατροί δάσκαλοι, νοσοκόμοι κλπ, και ότι έκρυψε όλες τις δημοσιεύσεις και σχόλια που θα μπορούσαν να θεωρηθούν εμπρηστικά, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποσύρει τον κατάλογο
http://www.indymedia.org.uk/en/

Δεν υπάρχουν σχόλια: