Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Το τελευταίο διάστημα με στήριξη των φασιστών και του ΛΑ.Ο.Σ ενεργοποιούνται με τραμπούκικο τρόπο «ομάδες αγανακτισμένων πολιτών» που επιχειρούν να χύσουν ρατσιστικό μίσος με εκδηλώσεις στο Άγιο Παντελεήμονα και την Πάτρα. Η κυβέρνηση τους κάνει πλάτες με την προώθηση του Συμφώνου για την Μετανάστευση και το Άσυλο της ΕΕ αλλά και το ότι τους αφήνει να δρουν ασύδοτα όπως στον Άγιο Παντελεήμονα στις 26 Οκτώβρη όταν έσπασαν ένα μαγαζί ΙΝΤΕΡΝΕΤ με Αφγανούς ιδιοκτήτες ενώ πέταγαν γυάλινα μπουκάλια τραυματίζοντας διαδηλωτές.
Το Σάββατο 6 Δεκέμβρη τραυματίστηκε στην Π.Ράλλη ο μετανάστης Μαζίρ Γκούλ, χειρουργήθηκε και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση .Η αστυνομία είχε εξαπολύσει άγρια επίθεση για να απομακρύνει τις χιλιάδες προσφύγων που βρέθηκαν εκεί για να υποβάλουν αίτηση ασύλου. Ο τραυματισμός του έγινε ακριβώς στο ίδιο σημείο όπου στις 26 Οκτώβρη δολοφονήθηκε ο Πακιστανός μετανάστης Μοχάμεντ Ασράφ.
Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες έρχονται στην Ελλάδα κατατρεγμένοι από τους πολέμους και την φτώχεια και αντί για άσυλο και στήριξη αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό, τις δολοφονίες και τις επιχειρήσεις σκούπα της Αστυνομίας του Παυλόπουλου.
Η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος χαρίζουν τα πάντα στην πλούσια μειοψηφία των τραπεζιτών, των βιομήχανων, των εφοπλιστών και των εμπόρων όπλων την ώρα που σκορπάνε την φτώχεια, την ανεργία, την ακρίβεια.
Την ώρα που χαρίζουν 28δις στους τραπεζίτες δεν βρίσκουν ούτε ένα ευρώ για τις συνθήκες ζωής στις γειτονιές μας, για τα σχολεία και τα νοσοκομεία μας.
Έλληνες και μετανάστες εργάτες και νεολαίοι ενωμένοι δίνουμε δυναμικό παρών στην Πανεργατική Απεργία στις 10 Οκτώβρη για να πληρώσουν την κρίση οι καπιταλιστές και όχι οι μετανάστες. Και συνεχίζουμε μαζί στο μεγάλο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στις 20 Δεκέμβρη στα Προπύλαια 3μμ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: