Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ(κειμενο απο χανια για επιθεσεις παρακρατικων-στις συγκρουσεις για την δολοφονια του ΑΛΕΞΗ)

"αγανακτισμενος πολιτης" με μαχαιρι στους δρομους
της Αθηνας....


Συμφωνα με δημοσιευμα και φωτογραφια του πρακτορειου Reuters,(την φωτογραφια την δημοσιευουμε πιο πανω )επιβεβαιωνεται πως φασιστες οπλισμενοι με μαχαιρια για αλλη μια φορα ειχαν σκοπο να χτυπησουν στο ψαχνο με την ανοχη και παλι των μπατσων,προκειμενου σε συνεργασια με τους επισημους παρακρατικους με τις στολες να τερματισουν τις μεγαλες συγκρουσεις με αφορμη την δολοφονια του ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.Το ακριβες κειμενο λεει: far-right supporter, holding a knife, threatens protesters during riots outside the Athens Polytechnic December 10, 2008. Riot police clashed with demonstrators for a fifth day during a general stri ke which paralysed Greece and piled pressure on a co nservative government reeling from the worst riots i n decades.
Ενω η φωτο προερχεται απο εδω:



















Στις 9.12.08 έγινε πλέον φανερό, με τον πιο ακραίο τρόπο, πως το παρακράτος – αυτή η μηχανή καταστολής και τρομοκράτησης που αποτέλεσε δομικό στοιχείο του μετεμφυλιακού ελληνικού κράτους - όχι μόνο διατηρείται ανέπαφο, αλλά διαδραματίζει ενεργό ρόλο στην κοινωνική ζωή, όταν αυτό απαιτείται. Σε πόλεις όπως η Αθήνα, η Πάτρα και η Λάρισα, ομάδες φασιστοειδών έκαναν την εμφάνισή τους και σε συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής επιτέθηκαν συντεταγμένα σε διαδηλωτές.

Συγκεκριμένα, στην Πάτρα, αργά το απόγευμα 5.000 διαδηλωτές πολιορκούσαν την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας. Γύρω στις 20:30 πίσω από τις γραμμές των ΜΑΤ εμφανίζεται ομάδα φασιστοειδών χρυσαυγιτών, ΟΝΝΕΔιτών, ασφαλίτες και απομεινάρια της πάλαι ποτέ παρακρατικής ομάδας των Κενταύρων, οι οποίοι παρουσιάζονται από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ως αγανακτισμένοι καταστηματάρχες (να σημειώσουμε εδώ ότι οι διαδηλωτές, όπως και στις περισσότερες επαρχιακές πόλεις, επιτέθηκαν αποκλειστικά και μόνο σε τράπεζες). Ακολουθούν άγριες οδομαχίες. Οι παρακρατικοί μαζί με ασφαλίτες, περίπου 200 άτομα, επιτίθενται στους διαδηλωτές με πέτρες, ξύλα και λοστούς, ενώ αρκετοί από αυτούς κρατάνε και μαχαίρια. Τα ΜΑΤ βοηθούν με τη ρίψη δακρυγόνων και πλαστικών σφαιρών. Οι παρακρατικοί προβαίνουν σε προβοκατόρικες δράσεις σπάζοντας βιτρίνες καταστημάτων. Ακολουθεί ανθρωποκυνηγητό για εκατοντάδες μέτρα στους δρόμους της πόλης. Οι διαδηλωτές διασκορπίζονται και διαλύονται. Τα φασιστοειδή περιπολούν όλο το βράδυ στην πόλη, κάνουν έρευνες σε κόσμο, ξυλοκοπούν και συλλαμβάνουν αγωνιστές παραδίδοντάς τους οι ίδιοι στην αστυνομία. Στην πλατεία Πυροσβεστίου τραυματίζουν διαδηλωτή με μαχαίρι, ενώ επιτίθενται και σε μεμονωμένους μετανάστες. Ο απολογισμός είναι πάνω από 25 προσαγωγές και τουλάχιστον 5 συλλήψεις. Ο ίδιος ο Δήμαρχος Πατρών Α.Φούρας παραδέχεται με δηλώσεις του την παρουσία μελών της Χρυσή Αυγής στα γεγονότα, ενώ σε βίντεο-ντοκουμέντο, τραβηγμένο μέσα από τις γραμμές των ΜΑΤ, ακούγεται η φράση: «ξαμολίστε τους χρυσαυγίτες να παν’ να τα πιάσουν τα κωλόπαιδα».

Το κράτος, μπροστά στην αδυναμία του να ελέγξει και να καταστείλει το κύμα της κοινωνικής οργής που εκδηλώνεται πανελλαδικά, εντείνει την καταστολή ενεργοποιώντας έναν από τους πιο ακραίους και μισητούς μηχανισμούς καταστολής και τρομοκρατίας που διαθέτει: το παρακράτος και τα φασιστοειδή. Επίσης, το κράτος, επειδή δεν θέλει να εκτίθεται σαν μηχανισμός καταστολής και επειδή έχει το ίδιο απονομιμοποιηθεί στα μάτια των πολιτών ως τέτοιος, επιλέγει να ενεργοποιήσει το παρακράτος και να παρουσιάσει τις ενέργειές του ως αντίδραση της κοινωνίας και πιο συγκεκριμένα των καταστηματαρχών. Είναι αυτοί που πριν από 17 χρόνια δολοφόνησαν το Ν.Τεμπονέρα το Γενάρη το ’91, στην Πάτρα. Αναφέρουμε τα γεγονότα της Πάτρας λόγω της έκτασης και της έντασης του φαινομένου. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο ή περιορισμένο γεγονός αλλά για οργανωμένη επιχείρηση του κράτους.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλα αυτά συμβαίνουν, με μεγαλύτερη ή μικρότερη ένταση σε αρκετές πόλεις της χώρας, μια μέρα πριν τη Γενική Απεργία (10/12) και μετά την παράκληση Καραμανλή για αναστολή της απεργίας. Δεν είναι τυχαία η “εκκωφαντική” σιωπή του ΛΑΟΣ, την κύρια οργάνωση πολιτικής κάλυψης και εκτροφής φασιστοειδών. Δεν είναι τυχαία τα σημερινά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο (το ΒΗΜΑ) με πληροφορίες για ενεργοποίηση του άρθρου 11 του Συντάγματος και κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την Πέμπτη εάν δεν έχει τεθεί η κατάσταση υπό έλεγχο.

Μοναδικός τους στόχος η τρομοκράτηση και η καταστολή του λαϊκού κύματος κοινωνικής οργής που έχει εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα.
Μοναδική επιλογή η μαζικοποίηση της εξέγερσης, των κινητοποιήσεων, των απεργιών.

ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ-ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 10.12.08
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ








ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ:



Σήμερα η Πάτρα ξανάζησε μέρες του ʼ91. Τότε που τα καθάρματα του παρακράτους τραμπούκιζαν και δολοφόνησαν τον Νίκο Τεμπονέρα. Σήμερα βγήκαν όλα τα καθάρματα του παρακράτους και πάλι στην Πάτρα. Φασίστες όλων των ειδών, Χρυσαυγίτες, Κένταυροι, ΟΝΝΕΔίτες, μαζί με τα αδέρφια τους, τα γουρούνια των ΜΑΤ και της Ασφάλειας, εμφανίστηκαν ως "αγανακτισμένοι πολίτες", ως "αγανακτισμένοι καταστηματάρχες", ως "κουκουλοφόροι". Δεν εμφανίστηκαν μόνο στην Πάτρα, αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Ταυτόχρονα, σαν μια γροθιά που θέλει να συνθλίψει όλους αυτούς που αγωνίζονται στον δρόμο, σαν μια σφαίρα που θέλει να σκοτώσει όλους τους 15χρονους στην Ελλάδα. Καθοδηγούμενοι από τον μόνιμο και μοναδικό ηθικό αυτουργό. Αυτόν που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, αυτόν που σκότωσε τον Μιχάλη Καλτεζά, αυτόν που σκότωσε τον Νίκο Τεμπονέρα, τον Ιάκωβο Κουμή, την Σταματίνα Κανελλοπούλου και τόσους άλλους. Το κράτος.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ












ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ...ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ:










Συμφωνα με μαρτυριες,μελη της Χρυσης Αυγης,καμουφλαρισμοι ως αναρχικοι,εχουν βγει στους Κεντρικους δρομους,σε Αθηνα,Θεσσαλονικη και Πατρα και σπανε οτι βρουν μπροστα τους,ως γνησιοι πληρωενοι και πληρως υποκεινουμενοι προβοκατορες του ΛΑΟΣ.Μαλιστα συμφωνα με μαρτυριες σε blogs αλλα και στα ΜΜΕ...δεν δυσταζουν ακομη και να μαχαιρωσουν ανυπερασπιστους και περαστικους πολιτες που δεν εχουν καμια σχεση με τα επεισοδια,θελοντας ετσι να τρομοκρατησουν τον κοσμο.Υποπτη παραμενει η σταση της Αστυνομιας ,καθως απο το απογευμα,αν και εχει γινει γνωστη η προθεση κα οι πραξεις των μελων της Χρυσης Αυγης...δεν εχει αντιδρασει κανεις.Οσοι κατεβαινετε τωρα στο κεντρο ή οσοι θα κατεβετε αυριο τα ματια σας ανοιχτα για τους πληρωμενους δολοφονους που εχουν επανω τους μαχαιρια και τσεκουρια.




















ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:







http://patras.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=2953

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ ΣΑΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΤΕΣ"ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ:
Η ΦΩΤΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ...
11 Dec 08, 11:08
ΕΛΛΑΣ: και συνεχίζουν ακάθεκτοι και μετά λένε "μα δεν σπαμε εμεις ..οι μπατσοι σπανε" και εκει οι μπατσοι φταινε...ελεος ρε παιδια με εχουνε αηδιασει
11 Dec 08, 10:49
Ελλην21: ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ
11 Dec 08, 10:49
Ελλην21: ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
11 Dec 08, 10:46
romanos: messagextes xontro
--------------------

matsouki apo astinomia kai
----------------------------

kapoious dikous mas giro apo to
-------------------------------

politexnio
--------------

11 Dec 08, 10:45
Φ.Ο.Σ.: και απειλουν
11 Dec 08, 10:45
Φ.Ο.Σ.: τωρα χωθηκαν στις σχολες
11 Dec 08, 10:45
Ελλην21: ποιος εφαγε ξυλο και απο ποιους ?
11 Dec 08, 10:43
romanos: mallon kanoun apologismo twn epilogwn pou tous exoun apomeinei.....tha exei plaka an to sinexisoun...!! tha gelane oloi mazi tous
11 Dec 08, 10:42
filos: Ταραχες τέλος; Έβαλαν την ουρά στα σκέλια; Ή ετοιμάζουν 2ο γύρο; Πάλι ξύλο θα φάνε!
11 Dec 08, 10:41
Έλλην: ΡΟΜΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΤΡΕΣ" ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ:

11 Dec 08, 10:45
Φ.Ο.Σ.: και απειλουν
11 Dec 08, 10:45
Φ.Ο.Σ.: τωρα χωθηκαν στις σχολες
11 Dec 08, 10:45
Ελλην21: ποιος εφαγε ξυλο και απο ποιους ?
11 Dec 08, 10:43
romanos: mallon kanoun apologismo twn epilogwn pou tous exoun apomeinei.....tha exei plaka an to sinexisoun...!! tha gelane oloi mazi tous
11 Dec 08, 10:42
filos: Ταραχες τέλος; Έβαλαν την ουρά στα σκέλια; Ή ετοιμάζουν 2ο γύρο; Πάλι ξύλο θα φάνε!
11 Dec 08, 10:41
Έλλην: ΡΟΜΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΤΡΕΣ" ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ
11 Dec 08, 10:40
filos: Καλημερα φιλοι
11 Dec 08, 10:40
romanos: twra vgazoun anakoinwseis ws EPITROPH "KATOIKWN EKSARXIWN" gia na deiksoun oti exoun ypostiriksi tis koinwnias oi KSEFTILES! ka8ara kiniseis anadiplwsis kai amynas
11 Dec 08, 10:37
ΕΥΘΥΔΙΚΟΣ-ΕΥΗΝΩΡ: qqq
11 Dec 08, 10:21
GateZ3ro: eixame kanena skhniko?
11 Dec 08, 10:21
GateZ3ro: ti egine xtes sthn poreia sto re8umno
11 Dec 08, 10:21
GateZ3ro: rac gia pes
11 Dec 08, 10:21
romanos: anavaloun ekdilwseis kai prospathoun na anadiorganw8oun meta to xtesino ksllo pou efagan..to prwi katalavane leei to dimarxeio agiou dimitriou
11 Dec 08, 10:05
ΕΥΘΥΔΙΚΟΣ-ΕΥΗΝΩΡ: sasas
11 Dec 08, 10:03
deker: κανένα νέο από το μέτωπο;
11 Dec 08, 10:02
deker: Καλημέρα αδέρφια
11 Dec 08, 09:55
Έλλην: ΣΩΣΤΑ
11 Dec 08, 09:55
RAC-ACAB: kalimera sas sinagonistes.
11 Dec 08, 09:55
RAC-ACAB: kai ksana kai epanalifthi den mporis na ta xrisimopiisis mazi den einai dokimo
11 Dec 08, 09:53
Έλλην: ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΟΜΩΣ... ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ,ΒΛΕΠΕ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2008, ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ... ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΨΙΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΑΣ
11 Dec 08, 09:51
Έλλην: ΝΑΙ,Σ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
11 Dec 08, 09:51
romanos: h ntropi einai epanw tous ELLHN giati twra tous emathe olos o kosmos!!!
11 Dec 08, 09:50
Έλλην: ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΛΥΜΗΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΘΕΙ Η ΝΤΡΟΠ
11 Dec 08, 09:50
romanos: pote den einai arga gia mia veltiwsi tis katastasis
11 Dec 08, 09:49
Australos: Kalitera arga ,para pote..Ellin
11 Dec 08, 09:49
Έλλην:
ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ
------------------------------

ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΝΑ
-----------------------------------
ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
--------------------

11 Dec 08, 09:48
romanos: Ellhn min to pareis ergolvia! ase na minei kati kai gia tous allous!! xexe
11 Dec 08, 09:47
Australos: geia sou re romane..
11 Dec 08, 09:47
Έλλην:
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ
---------------------------
ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΜΟΥ,ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΙΝΙΜΙ ΚΑΙ
----------------------------------

400 ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ
-----------------------------
ΚΕΝΤΡΟ...ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΜΟΥ
-----------------------------------
ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΠΑΣ? ΛΕΩ:ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ
-----------------------------------
ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ.. ΚΑΙ ΔΕ
---------------------------------
ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ.. ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΘΑ
-------------
ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΜΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΑΝΙΣΕΙ Σ'ΕΝΑ ΦΙΛΟ
11 Dec 08, 09:47
romanos: afstrale kalimera...min anisixeis...tha erthoun kai oi klwtsies!
11 Dec 08, 09:43
Έλλην: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
11 Dec 08, 09:43
Australos:
Adelfia,,,pou kai pou rikste kamia
----------------------------------

sfaliara kai klotsia gia tous
------------------------------
ellines sto exoteriko..
---------------------------

11 Dec 08, 09:43
Έλλην: ΝΑΙ ΦΙΛΕ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ...
11 Dec 08, 09:42
Australos: Ti egine, oli plakothikate stin douleia..;;
11 Dec 08, 09:38
Australos: Pes ta Ellin,,gamoto..
11 Dec 08, 09:33
Έλλην: ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΤΑ!
11 Dec 08, 09:33
Έλλην: ΣΚΙΣΤΕ ΤΑ! ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ
11 Dec 08, 08:59
ellaaaas: eleos...oute ton Alavano na akouw
11 Dec 08, 08:59
ellaaaas: Kai oti sta epeisodia htan praktores!
11 Dec 08, 08:57
ellaaaas: ta idia skata exoun ginei
11 Dec 08, 08:57
ellaaaas: ta idia elege kai o Tsyriza
11 Dec 08, 08:57
ellaaaas: Vlepw Karatzaferh Ant1... Dystyxws leei oti oi nearoi kala kanan...eprepe na dioxeteusoun thn orgh tous
11 Dec 08, 08:56
ellaaaas: kalhmera
11 Dec 08, 08:54
GateZ3ro: stoxe eisai edw?
11 Dec 08, 08:46
GateZ3ro: skrew? agwn ?
11 Dec 08, 08:45
GateZ3ro: ennow na kanei metatropes video ?
11 Dec 08, 08:45
GateZ3ro: einai kaneis mesa pou na gnwrizei apo video
11 Dec 08, 08:44
ΑΡΓΥΡΗΣ: KAΛΗΜΕΡΑ
11 Dec 08, 08:42
Ελλην:
11 Dec 08, 08:30
Iδομενεύς: http://xairete.blogspot.com/search?updated-max=2008-12-10T20%3A41%3A00%2B02%3A00&max-results=7 Παιδιά δείτε το βιντεάκι με το mr Been. Να φτι΄λαξει λίγο η διάθεση. Πολύ γέλιο.
11 Dec 08, 08:29
STAUROFOROS:
11 Dec 08, 06:09
ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ:
11 Dec 08, 03:56
iraklara:
11 Dec 08, 03:32
-----: τώρα αυτο το ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ (η ηλικία του φαίνεται ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ) είναι..."Χρυσαυγίτης";;;
11 Dec 08, 03:31
-----: http://xryshaygh.wordpress.com/2008/12/11/%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%b1%e2%80%a6-%ce%b4%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%bd-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf-%cf%87%ce%bf%ce%bd%cf%84%cf%81/
11 Dec 08, 03:27
ΟΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ!: να ποιοι συντονίζουν λοιπόν τις πρόσφατες τρομοκρατικές δρέσεις...
11 Dec 08, 03:26
ΟΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ!: κάπου παραδίπλα μάλιστα,στις ειδήσεις του αναφέρει και την επίθεση σε αστυνομικό τμήμα
11 Dec 08, 03:26
ΟΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ!: το πατρινό indymedia λοιπόν,δηλώνει απροκάλυπτα πως αποτελεί..ΧΩΡΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ
11 Dec 08, 03:26
ΟΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ!: http://img101.imageshack.us/my.php?image=koukoulaxt5.jpg
11 Dec 08, 03:23
ΟΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ!: http://patras.indymedia.org/
11 Dec 08, 03:23
ΟΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ!: ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣΩΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟY ΔΡΑΣΕΩΝ
11 Dec 08, 03:21
ZeljkoRaznjatovicArkan: Λοιπων αδερφια καληνυχτα μιλαμε
11 Dec 08, 03:19
ZeljkoRaznjatovicArkan: Δημητρη εισαι εδω ;
11 Dec 08, 03:18
ZeljkoRaznjatovicArkan: Το πηρες ;
11 Dec 08, 03:16
ZeljkoRaznjatovicArkan: το πσ
11 Dec 08, 03:16
ZeljkoRaznjatovicArkan: Γαμω την αλβανια παρουσιαζει error
11 Dec 08, 03:15
Dimitris: ναι
11 Dec 08, 03:15
ZeljkoRaznjatovicArkan: jimmyosfp7@yahoo.gr αυτο ειναι το μαιλ σου ;
11 Dec 08, 03:15
Dimitris: περιμενο το request σου τοτε
11 Dec 08, 03:14
Dimitris: οκ
11 Dec 08, 03:14
ZeljkoRaznjatovicArkan: αλλα μου κολλαει δεν ξερω γιατι και με πεταει εξω
11 Dec 08, 03:14
ZeljkoRaznjatovicArkan: αποθηκευσα και το μαιλ σου
11 Dec 08, 03:13
ZeljkoRaznjatovicArkan: κατσε εχω προβλημα με το facebook
11 Dec 08, 03:11
Dimitris: πες μία το e-mail σου στο facebook γιατί δνε μου έβγαλε τίποτα
11 Dec 08, 03:09
ZeljkoRaznjatovicArkan: Κατι σπανε και κλεβουνε σιγουρα τον Γερμανο
11 Dec 08, 03:09
ZeljkoRaznjatovicArkan: Πεφτει ξυλο εκει ρε
11 Dec 08, 03:09
ZeljkoRaznjatovicArkan: Ρε εσυ ακουτε
11 Dec 08, 03:08
ZeljkoRaznjatovicArkan: Σε εκανα
11 Dec 08, 03:08
ZeljkoRaznjatovicArkan: Κροτου λαμψης ακουσατε ;
11 Dec 08, 03:08
Dimitris: αρκεί να μου πείς τι όνομα έχεις βάλει στο f;acebook γιατι όσους δεν ξέρω τοπυς κάνω ignore
11 Dec 08, 03:08
germanos: gia na ofelithoun eleos
11 Dec 08, 03:08
germanos: mesa se ayto to pliatsiko kapxoi spasane kai kapsane moni tous ta magazia
11 Dec 08, 03:07
Dimitris: jimmyosfp7@yahoo.gr
11 Dec 08, 03:06
Dimitris: add
11 Dec 08, 03:06
Dimitris: κανε με αδδ
11 Dec 08, 03:06
ZeljkoRaznjatovicArkan: Ακου σπανε
11 Dec 08, 03:06
ZeljkoRaznjatovicArkan: Αυριο θα το δημιουργσω σου λεω
11 Dec 08, 03:06
Dimitris: το πρώτο μέλος θα έιμαι εγώ
11 Dec 08, 03:06
Dimitris: ευκολα
11 Dec 08, 03:06
ZeljkoRaznjatovicArkan: Λες ;
11 Dec 08, 03:06
Dimitris: κάνε το στο FACEBOOK.
11 Dec 08, 03:05
Dimitris: ενός του πήρα ταρολόγια από το κατάστημα του που όλα μαζί έκαναν λέει 300.000 ευρώ
11 Dec 08, 03:04
ZeljkoRaznjatovicArkan: Πω ρε ξυλο που θελουνε γαμω την πουτανα μου
11 Dec 08, 03:04
Dimitris: το έβλεπα στην τηλεοραση
11 Dec 08, 03:04
ZeljkoRaznjatovicArkan: Δημητρης ναι οντως
11 Dec 08, 03:04
Dimitris: αν πηγαίναμε σήμερα στο μοναστηράκι θα παίρναμε χρυσα ρολόγια για 20 ευρώ
11 Dec 08, 03:03
ZeljkoRaznjatovicArkan: Για κατι χαιρονται, κατι σπανε παλι
11 Dec 08, 03:03
ZeljkoRaznjatovicArkan: Ακουστε ρε φωνες
11 Dec 08, 03:03
ZeljkoRaznjatovicArkan: Δημητρης χαχα τα πετανε στο δρομο ρε και οτι παρεις
11 Dec 08, 03:03
ZeljkoRaznjatovicArkan: Γερμανος τις προαλλες τις φαγανε και χθες και σημερα

« prev · 1 – 100 ·




Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΞΕΦΤΥΛΟΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ CHAT ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟΦΥΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΧΟΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΤΟ,ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΣΤΟΧΟ:
http://www.stoxos.gr/2008/12/blog-post_8908.html