Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

ΛΑΟΣ Χρυσή Αυγή και λοιποί φασίστες μεθοδεύουν προβοκάτσια και χτύπημα στην Ανοιχτή Αγορά

Θέλουν να διαλύσουν κυρίως τα δωρεάν μαθήματα σε μετανάστες και να μην υπάρχει πολιτικός λόγος στη Φωκίωνος παρά μόνο καφετέριες και εμπορευματοποίηση.
Εδώ και κάποιες εβδομάδες ακροδεξιοί, παρακρατικοί, μπράβοι μαγαζιών, διάφοροι νυχτόβιοι που εμπλέκονται με εμπόριο ναρκωτικών, δραστηριοποιούνται στο πως θα χτυπηθεί η Ανοιχτή Αγορά Κυψέλης. Αποκρύπτοντας τη φασιστική ιδεολογία τους παρουσιάζονται ως δήθεν δημοκράτες πολίτες και νοικοκυραίοι που ενοχλούνται λένε από το ότι η αγορά ελέγχεται από το ΣΥΡΙΖΑ.
Κάτι τέτοιο φυσικά είναι ψευδές αφού στην αγορά μετέχουν και παρευρίσκονται και άτομα του ΚΚΕ, και του ΣΥΡΙΖΑ και ανένταχτοι, μετανάστες ,νεολαίοι, διάφοροι με καλλιτεχνικές ανησυχίες, οικολόγοι.
Σήμερα σε καφετέριες γνωστές στη Φωκίωνος δήλωσαν ότι θα βγάλουν έξω κλωτσηδόν όσους μετέχουν στο εγχείρημα, ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους διότι έχουν και άκρες στην αστυνομία, φθάνοντας μάλιστα στο προκλητικό και ανατριχιαστικό σημείο να λένε ότι έχουν τους μπάτσοους του τμήματος μαζί τους διότι αυτοί(οι αγανακτισμένοι πολίτες)είναι με τον ειδικό φρουρό, ενώ η Αγορά βγάζει συνεχώς πανώ και ανακοινώσεις που λένε για κρατική δολοφονία του 15χρονου Αλέξη. Όλα αυτά βέβαια διανθισμένα με ρατσιστικούς λεκτικούς προσδιορισμούς για τους μετανάστες.
Απαιτείται επαγρύπνηση από τους Κυψελιώτες και καλό θα είναι η Αγορά πλέον να πλαισιωθεί και από αγωνιστές από άλλες καταλήψεις εκτός θεσμικής αριστεράς, οι οποίοι μόνο και μόνο με την παρουσία τους θα κάνουν όλες αυτές τις ακροδεξιές κότες να λουφάξουν.
http://indy.gr/analysis/laos-3c7rys-ayg-kai-loipoi-fasistes-methodeyoyn-probokatsia-kai-3c7typima-stin-anoi3c7t-agora-1
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=944021

Δεν υπάρχουν σχόλια: