Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!

Επιτέλους ξεσικωθήκαμε . Ενάντια σ' αυτούς που σκοτώνουν παιδιά-η κτνώδης δολοφονία του Αλέξη προκάλεσε τη μεγαλύτερη εξέγερση απο τη Μεταπολίτευση. Ενάντια στην αστυνομική βαρβαρότητα, τις αλλεπάλληλες δολοφονίες μεταναστών, την αστυνομοκρατία.
Να διαλυθούν τα ΜΑΤ και οι ειδικοί φρουροί.
Να αφοπλιστεί η αστυνομία.
Επιτέλους ξεσηκωθήκαμε. Ενάντια σε αυτούς που καταστρέφουν τη ζωή μας-την κυβέρνηση της ακρίβειας και των ιδιωτικοποιήσεων, της διάλυσης της υγείας και της παιδείας, της λεηλασίας των δασών, των παραλιών και των δημόσιων χώρων.
Να φύγει η κυβέρνηση του Εφραίμ και του Κορκονέα.
Αυξήσεις στους μισθούς, λιγότερη δουλειά, όχι άλλα κέρδη για τα αφεντικά.
Εθνικοποίηση των τραπεζών , επίδομα ανεργείας χωρίς προϋποθέσεις σε όλους τους ανέργους, να απαγορευτούν οι μαζικές απολύσεις.

Επιτέλους ξεσηκωθήκαμε. Και είμαστε πολλές και πολλοί. Σε κάθε πόλη της Ελλάδας. Μαθητές και φοιτητές, εργαζόμενοι και “απασχολήσιμοι”, ντόπιοι και μετανάστες. Ενάντια στο σύστημα της φτώχειας και της μιζέριας- στα κόμματα εξουσίας και τους τραπεζίτες, τους μπάτσους και τους κάθε λογής άρχοντες.
Στο δρόμο τιμάμε τη μνήμη του Αλέξη.
Παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, υψώνουμε το ανάστημά μας σ' αυτούς που μας θέλουν υποταγμένους.
Τη νίκη τη φέρνει ο αγώνας.
ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ
ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ
Μην πιστεύεις τα ψέματα και τις συκοφαντίες σε βάρος της εξέγερσης. Την πτώση της ζήτησης και τις απολύσεις τις προκαλούν η κυβερνητική πολιτική και η οικονομική κρίση που προκάλεσε ο νεοφιλελευθερισμός, οχι οι διαδηλώσεις και οι συγκρούσεις με την αστυνομία. Αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές, εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές! Μην πιστεύεις αυτούς που σε εκμεταλλεύονται και σε εμπαίζουν, που ληστεύουν το δικό σου υστέρημα για να κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ, Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!

Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: