Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Πορεία στον Πειραιά και συγκέντρωση στον Ευαγγελισμό για την Κούνεβα

Σήμερα 29/12 στις 5 το απόγευμα υπήρχε κάλεσμα για ραντεβού στον σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά και πορεία προς την Εταιρεία ΟΙΚΟΜΕΤστην οποία εργαζόταν η Κωνσταντίνα Κούνεβα. Η εταιρία αυτή και ο ιδιοκτήτης της Νικήτας Οικονομάκης (παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά) είναι φυσικά οι πρώτοι ύποπτοι για την δολοφονική επίθεση στην συνδικαλίστρια καθαρίστρια.
Το ραντεβού είχε δοθεί με αφορμή ότι η εταιρεία κάλεσε σήμερα στις 6μμ για απολογία(!!!) εργαζόμενη καθαρίστρια που στήριξε την Κωνσταντία δημόσια. Φανταστείτε θράσος. Έγινε μια όχι και τόσο πετυχημένη προσπάθεια το ραντεβού να πάει από στόμα σε στόμα, για ν μην έχουμε την συνέπεια που είχαμε τελικά και αφού μαθεύτηκε, να αναβάλει η εταιρεία την συνάντηση.
Αυτή τη στιγμή δηλαδή στις 6μμ, περίπου 300 άτομα βρίσκονται στον Πειραιά και κάνουν πορεία οργής στους δρόμους της πόλης. Ανάμεσα τους και συνδικαλίστριες καθαρίστριες. Προς το παρόν δεν έχουν πάει στα γραφεία της εταιρείας, καθώς όπως όλοι καταλαβαίνουμε οι εργαζόμενες και συνδικαλίστριες δεν θέλουν να μετατραπεί ο κανίβαλος Οικονομάκης από θήτης σε θύμα. Είναι μια λεπτή ισορροπία, ανάμεσα στην δίκαια οργή και τους περιορισμούς που θέτει η επώνυμη συνδικαλιστική δράση των καθαριστριών. Κατανοητό.
πηγη:http://indy.gr/newswire/poreia-ston-peiraia-gia-tin-koyneba

Δεν υπάρχουν σχόλια: