Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΠΛΕΥΡΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ (14/1/09)

Ξεκίνησε τελικά σήμερα η δίκη της έφεσης του ναζιστή Κ. Πλεύρη. Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ξανά σα συνήγορος υπεράσπισης του, ο γιος του Θ. Πλεύρης, βουλευτής του ΛΑΟΣ. Σημαντική ήταν η παρουσία των δημοκρατών στην αίθουσα που έδωσαν το παρών για να στηρίξουν την καταδίκη του ναζιστή. Από την άλλη πλευρά, ασφαλώς δεν έλειψε το γνωστό πλήθος που συνοδεύει το ναζιστή σε όλες τις δίκες. Πρώτη μάρτυρας κατηγορίας εξετάστηκε από την Αντιναζιστική Πρωτοβουλία, η Άννα Στάη. O κατηγορούμενος και ο συνήγορος του επιχείρησαν για άλλη μία φορά να παρουσιάσουν το φιλοχιτλερικό κάλεσμα σε νέα γενοκτονία των Εβραίων σαν «επιστημονικό βιβλίο» και επικαλέστηκαν το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης της επιθυμίας του κάθε ναζιστή να εξοντώσει τους Εβραίους. Η Άννα Στάη κατεδάφισε όλα τα σαθρά επιχειρήματα του Κ. Πλεύρη, αποκάλυψε με συντριπτικά στοιχεία τις πλαστογραφήσεις των δήθεν ιστορικών στοιχείων και πηγών, και ανάτρεψε κάθε προσπάθεια του να μεταμφιέσει τα εγκληματικά κηρύγματα μίσους σε κριτική του Ταλμούδ και του «εβραιοσιωνισμού». Αναχαίτισε το ναζιστή όταν πήγε να εμφανιστεί σαν υπερασπιστής των Παλαιστινίων καταρρίπτοντας σα ρατσιστική τη θεωρία της «συλλογικής ευθύνης» και αποστόμωσε τον συνήγορο Πλεύρη όταν πήγε να επαναφέρει το θέμα λέγοντας του ότι διάλογος με ναζιστές δεν γίνεται για το αν ένας πόλεμος σαν αυτός του Ισραήλ είναι δίκαιος ή άδικος. Σε κάποια στιγμή ο K. Πλεύρης ρώτησε τη Στάη ποια είναι η θέση της για τον Στάλιν και εκείνη του είπε μέσα σε χειροκροτήματα των δημοκρατών ότι «η ανθρωπότητα θα του χρωστάει ευγνωμοσύνη γιατί σας πήγε τσουλώντας μέχρι το Βερολίνο». Ιδιαίτερα φορτισμένο ήταν το ξεκίνημα όταν το δικαστήριο άφησε τον Κ. Πλεύρη για ώρα να αγορεύει για τις ενστάσεις του, και να απευθύνει λίβελο κατά των Εβραίων με τις πλαστογραφημένες αναφορές του στο Ταλμούδ. Πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι σε όλη την υπόλοιπη διαδικασία η έδρα κράτησε καλή στάση στη διεξαγωγή της δίκης. . Καλούμε όλους τους δημοκράτες να είναι στο Εφετείο (Α΄ Πενταμελές, 6ος όροφος) την Τρίτη στις 20/1 στις 9.00 το πρωί οπότε θα συνεχιστεί η διαδικασία με την εξέταση των υπόλοιπων μαρτύρων. Αθήνα, 14/1 2009 Δείτε εδώ το νέο άρθρο του Ιού της Κυριακής (11/1) που γράφτηκε ενόψει της δίκης.http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/dt=11.01.2009,id=25962156,40143916,
48174508,62290732,70172844
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ(12/1/2009)
ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ Κ. ΠΛΕΥΡΗΣ
- Nα μην κρυφτεί και αυτή η δίκη από τα ΜΜΕ- Nα αποκαλυφθεί το ΛΑ.Ο.Σ- Όχι στον κανιβαλικό αντισημιτισμό που εξαπλώθηκε και στη δικαιοσύνη
Στις 14 Γενάρη θα εκδικαστεί η έφεση του ναζιστή Κ. Πλεύρη κατά της απόφασης που τον καταδίκασε σε 14 μήνες φυλάκιση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο 927/79 για πλήθος αποσπασμάτων του φιλοχιτλερικού αντισημιτικού βιβλίου του «Εβραίοι, όλη η αλήθεια» που προκαλούν ρατσιστικό μίσος και βία. Σε αυτό ο ναζιστής καλεί στην εξόντωση των εβραίων και υμνεί με πάθος τον Χίτλερ, τα SS και το Γ΄ Ράιχ λέγοντας ότι «οι σημαίες του θα κυματίσουν ξανά». Οι ναζιστές καταφεύγουν αυτή τη στιγμή στη ρατσιστική θεωρία περί «συλλογικής ευθύνης» όλων των Εβραίων για τον πόλεμο που διεξάγει το κράτος του Ισραήλ με τη Χαμάς για να στοχοποιήσουν για μία ακόμα φορά κάθε Εβραίο πολίτη σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση η κρατική πολιτική του Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστίνιους και η επίκληση των νεκρών αμάχων που βρίσκονται και στις δύο πλευρές μίας τοπικής σύρραξης να δικαιολογήσουν το κάλεσμα σε επανάληψη της φρίκης του Ολοκαυτώματος, δηλ. της μεθοδικά οργανωμένης, μαζικής και στοχευμένης εξόντωσης έξι εκατομμυρίων αθώων Εβραίων.Όσο περισσότερο το χιτλερικό φίδι ξερνάει το δηλητήριο του στην κοινωνία, τόσο περισσότερο πνίγεται η νέα δίκη από τα ΜΜΕ και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα που οι εκπρόσωποί τους μιλάνε καθημερινά στα δελτία ειδήσεων, αλλά δεν έχουν πει κουβέντα για αυτή την υπόθεση. Μέσα σε αυτή τη σιωπή κρύβεται το ΛΑ.Ο.Σ, το κόμμα που έχει βουλευτές και πιο προβεβλημένα στελέχη του, τους ανοιχτούς υπερασπιστές του ναζιστή, Α. Γεωργιάδη και Θ. Πλεύρη (ο πρώτος διαφήμισε το βιβλίο στην τηλεόραση σαν «το αγαπημένο του» και ο δεύτερος ήταν συνήγορος του Κ. Πλεύρη στη δίκη). Με τον ίδιο τρόπο κρύβεται και το τρομακτικό σκάνδαλο της υποστήριξης του Κ. Πλεύρη από δικαστικούς λειτουργούς (τους εισαγγελείς Λ. Λαζαράκο και Π. Ματζούνη και την εφέτη Μ. Παγουτέλη που χαρακτηρίζουν αυτό το εγχειρίδιο γενοκτονίας «επιστημονικό έργο» ή «ιστορική έρευνα»). Ομόφωνα το δικαστήριο είχε εξώσει από τη δίκη την πολιτική αγωγή με απόφασή του που ισχύει και για τη συζήτηση της έφεσης. Στο μεταξύ ο εισαγγελέας Σπ. Μουζακίτης που έκατσε το ναζιστή στο σκαμνί πέρασε από πειθαρχική εξέταση!
Το πνίξιμο της δίκης και η αναβίωση του κανιβαλικού αντισημιτισμού είναι προάγγελοι φασισμού. Καλούμε τους δημοκράτες να στηρίξουν την καταδίκη του ναζιστή Κ. Πλεύρη και να απαιτήσουν τη δημοσιότητα της δίκης
πηγη:http://www.antinazi.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίστηκε για τρίτη ημέρα η εκδίκαση της έφεσης του Δικηγόρου & Καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Γκουανταλαχάρα του Μεξικού Κωνσταντίνου Πλεύρη
δες σχετικά Εβραίοι, όλη η αλήθεια http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_17.html
& Εβραίοι, όλη η αλήθεια ΜΕΡΟΣ ΙΙ
http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_5652.html
με εξέταση των μαρτύρων κατηγορίας (εβραιολόι+Δημητράς)
Εξετάστηκαν κατά σειρά ο πρόεδρος του ΚΙΣ Κωνσταντινής & ο πρόεδρος & γραμματέας της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών με κάτι παράξενα ασιατικά ονοματεπώνυμα δύσκολο να συγκρατηθούν γι'αυτό & δε θα αναφερθούν προς αποφυγή λάθους.ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.Κώστα ΠΛΕΥΡΗ ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΩ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ κρίθηκε από το Δικαστήριο ότι δεν ενέπιπτε στα πλαίσια της δίκης.
Όλοι πέρα από το ότι επαναλάμβαναν το ίδιο ποίημα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ & ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ούτε σχολίασαν ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ & ΑΛΛΑΧΟΥ.Το γερό πυροβολικό, ο χουντοαναθρεμμένος υιος Υπουργού της 7ετους κυβέρνησης των Συνταγματαρχών Δημητράς,εξετάστηκε στο τέλος.Με ύφος 10 καρδιναλίων ξεχνάει τον ρόλο του ως μάρτυρα & μιλάει ως αυτόκλητος συνήγορος (πανάσχετος με τη νομική επιστήμη)θέλοντας να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ (ποιος?o χουντοαναθρεμμένος Δημητράς τους 5 Δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου για τις γνωμοδοτήσεις του ΟΗΕ & τη νομολογία της ΕΣΔΑ)για να λάβει την απάντηση από το Δικαστήριο:ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ,Η ΑΡΝΗΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ (που παίζει από 66.000 Εβραίους νεκρούς σύμφωνα με έγγραφο του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού που έχει προσκομισθεί στη δίκη έως 60.000.000 που είχαν το θράσος να γράψουν Εβραίοι όταν τελείωναν τα δεκάδες δις των αποζημιώσεων από Γερμανία,Αυστρία,Ελβετία,ολλανδικές & αμερικανικές ασφαλιστικές)ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ & ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ (Εθνικοσοσιαλισμός/Ναζισμός,Κομμουνισμός,Φασισμός κλπ.)ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.Στη συνέχεια είχε το θράσος να προσκομίσει στη δίκη 2 καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμών δικαστηρίων με την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που δεν έχουν καταστεί αμετάκλητες (η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ υπενθυμίζουμε ότι στη συγκεκριμένη δίκη έχει αθωωθεί από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο για την αναδημοσίευση αποσπασμάτων του βιβλίου ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ διότι το δικαστήριο έκρινε ότι ούτε το βιβλίο καταδικάζεται εις ολόκληρον γι αυτό & κυκλοφορεί ελεύθερα & ότι ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Η ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ)Το δικάστηριο απέρριψε τις αποφάσεις που προσκόμισε ρίχνοντας του τις στη μούρη ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2472/1997 ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ & ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΛΗΨΗΣ ΥΠΟΨΗ ΜΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΩΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ.Στη συνέχεια ο συνήγορος υπεράσπισης Βουλευτής του ΛΑΟΣ Θάνος Πλεύρης υπενθύμισε στο δικαστήριο ότι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ Ν.927/79 ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ της 07.01.2009 στην οποία ο Δημητράς ξεφτιλίστηκε στο δικαστήριο από την πανηγυρική αθώωση της εφημερίδας Α1 ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΥΠΟΛΗ όπως την είχαν κατά τα χρόνια της Τουρκοκρατίας συνεργαζόμενοι με τους Τούρκους.
Στα πλαίσια της εξέτασης αξιοπιστίας του μάρτυρα ο κ.Κώστας Πλεύρης έθεσε την εξής ερώτηση στο Δημητρά:ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ & ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΑΝ,ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?για να λάβει την απάντηση ότι υπάρχει αθωωτική απόφαση.
Στη συνέχεια αναγνώρισε το δικαίωμα του Παρατηρητηρίου του να λέει τα Σκόπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & να αναγνωρίζει "μακεδονική & τουρκική μειονότητα" στην Ελλάδα ενώ μας υπενθύμισε ότι δεν λαμβάνει επιχορήγηση μόνο από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ αλλά & τον πληρώνουμε & από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
Βρόντηξε & ούρλιαξε ο Δημητράς στην ερώτηση του συνηγόρου υιού Πλεύρη αν ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ & ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ SOROS για να λάβει την απάντηση στην αρχή ΟΧΙ & εν συνεχεία ΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.
Η συνέχεια την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Δ100Α του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών στον 4ο όροφο,του Εφετείου Αθηνών,Λεωφόρο Αλεξάνδρας & Κύριλλου Λουκάρεως & ώρα 09.00 με την υπενθύμιση του Δικαστηρίου ότι αν λάβει χώρα κάποια στάση εργασίας των Δικαστικών υπαλλήλων που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες για κάποιες ώρες πχ 09-11 η δίκη θα ξεκινήσει με τη λήξη της στάσης πχ 11 αλλά ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ.

Fan Club του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο Facebook http://en-gb.facebook.com/pages/-/24318104230

Το βιβλίο ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

http://neos-forum.com/viewtopic.php?t=7749

οι εβραίοι όλη η αλήθεια - κωνσταντίνος πλεύρης

μέρος 1ο http://scribd.com/doc/6355803/-1

μέρος 2ο
http://scribd.com/doc/6356487/-2

http://thepiratebay.org/torrent/4004610/Konstantinos_Plevris_-_Jews__The_Whole_Truth_(greek_language)

http://eleftheriskepsis.gr/product_info.php?products_id=2029

http://youtube.com/watch?v=d494zbv00YQ

http://video.google.com/videoplay?docid=-6229070629122885245 The Eternal Jew (Der Ewige Jude) - English dub.

http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_3336.html