Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΑΘΩΟΣ Ο ΣΥΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΑΣΤΑΚΟ 15/1,1ΜΜ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 17/1,2ΜΜ

Αθωώθηκε ο Σύρος αγωνιστής Αχμέντ Ιμπραχήμ που κατέβασε την σημαία του Ισραήλ
-Νέο συλλαλητήριο Σάββατο 17 Γενάρη 2μμ, Σύνταγμα
ΕΞΩ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΖΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

-Διαμαρτυρία στον Αστακό την Πέμπτη 15 Γενάρη 1μμ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Το αυτόφωρο τριμελές αθώωσε σήμερα Δευτέρα 12 Γενάρη τον αγωνιστή Αχμέντ Αλτζούμα Ιμπραχήμ ο οποίος στην πρώτη διαδήλωση καταδίκης της ισραηλινής εισβολής στη Γάζα στις 29 Γενάρη κατέβασε την ισραηλινή σημαία από τον ιστό στην πρεσβεία του Ισραήλ στη Αθήνα.
Σήμερα μιλάει στην εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση στο θέατρο ΔΙΑΝΑ στις 7μμ, όπου και θα συζητηθεί η οργάνωση αποστολής στο Λίβανο για τη Γάζα.
Οι δικηγόροι του Φραγκίσκος Ραγκούσης και Ευγενία Κουνιάκη ανέδειξαν την πολιτική σκοπιμότητα της απόπειρας της ΕΛΑΣ να ενοχοποιήσει τον αγωνιστή με κατηγορίες για πλαστό διαβατήριο.
Οι μάρτυρες υπεράσπισης Γιάννης Σηφακάκης και Πέτρος Κωνσταντίνου από την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο κατέθεσαν ότι ο Αχμέντ Αλτζούμα έκανε μια πράξη που θύμισε την ενέργεια του Μανώλη Γλέζου και του Λάκη Σιάντα όταν κατέβασαν την ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη. Επίσης κατήγγειλαν την σπουδή της ελληνικής κυβέρνησης να παραπέμψει τον αγωνιστή με την κατηγορία της διακινδύνευσης των σχέσεων του κράτους όταν η πρεσβεία του Ισραήλ δεν τόλμησε να ζητήσει δίωξη για προσβολή εθνικού συμβόλου. Τοποθετήθηκαν επίσης υπέρ της διακοπής της αποστολής όπλων στο Ισραήλ διότι βοηθάνε τις σφαγές του ισραηλινού στρατού στη Γάζα.
Μάρτυρας υπεράσπισης ήταν επίσης ο .Ναήμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος.

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας εδώ και τώρα:
Μεγάλο συλλαλητήριο το Σάββατο 17 Γενάρη 2μμ στο Σύνταγμα
Με κάλεσμα της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο, Ένωση Ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας, Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος, Free Gaza, Πανευρωπαίκής κινητοποίησης για την άρση του αποκλεισμού της Γάζας, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ, φοιτητικών συλλόγων, μαθητών κα

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ
ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
Καλεί η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Πολιτών Αστακού

Επικοινωνία με: Γιάννη Σηφακάκη 6946093043,Πέτρο Κωνσταντίνου 6932828964
www.stop-the-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: