Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

Το ελληνικό κράτος, των εκατοντάδων συλληφθέντων στις μαζικές συγκρούσεις του Δεκέμβρη, των διώξεων με βάση τους τρομονόμους, του νεκρού Αλέξη, των νεκρών – από την αστυνομική βία – μεταναστών, της χτυπημένης με βιτριόλι αγωνίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα, των πλαστικών σφαιρών και των εξοστρακισμών, των 123 θανάτων το 2008 σε εργατικά ατυχήματα, των ασφαλίτικων και παρακρατικών επιθέσεων σε σχολεία κι ολόκληρες πόλεις συντάσσεται αλληλέγγυο με τα πραγματικά του «αδέρφια»: τους δολοφόνους του Ισραήλ, τους έμπρακτους υποστηρικτές τους ΗΠΑ – ΕΕ.
Στέλνει σε δίκη (εξ αναβολής) το συλληφθέντα Σύριο αγωνιστή Αχμεντ Αλτζούμα Ιμπραήμ, που κατέβασε την ισραηλινή σημαία από τον ιστό της ισραηλινής πρεσβείας στη μαχητική διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και καταδίκης των σφαγών στη Γάζα την Δευτέρα 29 Δεκέμβρη. Καταδικάζει τη Χαμάς(!) για τη γενοκτονία του Ισραηλινού στρατού, συντρίβει με άγρια καταστολή την απάντηση του αντιπολεμικού κινήματος τραυματίζοντας 14χρονο μαθητή και τώρα, σε συνεργασία με την ισραηλινή πρεσβεία, επιχειρεί να καταδικάσει το Σύριο αγωνιστή.
Το ελληνικό κράτος και η κυβέρνηση των δολοφόνων, των βασανιστών και της άγριας εκμετάλλευσης έχουν διαλέξει τους συμμάχους τους εδώ και πολύ καιρό.

Καλούμε το αντιπολεμικό κίνημα, τους εξεγερμένους του Δεκέμβρη, όσους έμπρακτα συγκρούονται και αμφισβητούν, να δείξουν ακόμα μια φορά πως έχουν διαλέξει τους δικούς τους

Όλοι αύριο Παρασκευή 2 Γενάρη στην Ευελπίδων για συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Αχμεντ Αλτζούμα Ιμπραήμ, που δικάζεται στο αυτόφωρο Τριμελές (Κτίριο 7, ώρα 12)

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΚΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,
ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΧΜΕΝΤ ΑΛΤΖΟΥΜΑ ΙΜΠΡΑΗΜ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια: