Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΔΙΚΤΑΤΟΡIΣKOYΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Η διαπλοκη αναμεσα στα ναρκωτικα,την ακροδεξια και το παρακρατος,αποκαλυπτεται σταδιακα μεσα αποδημοσιευματα του αστικου τυπου.
Στο Μεξικο,οι "βαρωνοι" των καρτελ κοκας και αλλων ναρκωτικων αποδεικνυεται πως εχουνι στενες σχεσεις με ακροδεξιες ομαδες και τις παραστρατιωτικες ομαδες καταστολης τους "zetas".
Oι τελευταιοιι μαλιστα ειναι πληρωμενοι δολοφονοι,πρωην στρατιωτικοι ,ιδρυτες της διαβοητης "school of america" της στρατιωτικης σχολης της αμερικανικης ηπειρου που "αποσκιρτησαν"για να συνεργαστουν ως μισθοφοροι και εκπειδευτες σε λατινοαμερικανικους στρατους,οι οποιοι σαν στοχο ειχαν να αποτρεψουν την ανοδο αριστερων κινηματων στα νοτια της αμερικανικης ηπειρου,με την ευλογια και την οικονομικη στηριξη των ΗΠΑ.
Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε,οτι η δραση των "zetas" ξεκινησε σε μια κρισιμη συγκυρια της εξεγερσης των ΖΑΠΑΤΙΣΤΑΣ.
Οπως διολου τυχαιο δεν ειναι οτι η σχολη της αμερικανικης ηπειρου συνεργαστηκε με τον υπανθρωπο,ναζιστη,εγκληματια πολεμου,Κλαους Μπαρμπι.
Ο ναζιστης,ειχε εκπαιδευσει στην σχολη ναρκεμπορους οπως ο Μανιουελ Νοριεγκα στον Παναμα,βασανιστες σαν τον Ρομπερτο ντε Αμπουσιον,ιδρυτη των ταγματων θανατου του Σαλβαδορ και δικτατορες σαν τον Λεοπολδο Γκαλτιερι στην Αργεντινη.
Και τελος δεν ειναιτυχαιο οτι οι "zetas" συνεργαστηκαν με συγκεκριμενους ναρκεμπορους,για την εξοντωση των ανταγωνιστων τους ,με φοντο αποκεφαλισμενα η απανθρακωμενα πτωματα μαφιοζων.
Στον αντιποδα,οι παρακρατικοι και ακροδεξιοι σχηματισμοι συνεργαζονται και με τον επισημο στρατο του Περου,για την εξοντωση των μαοικων ανταρτων της οργανωσης "ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ",οι οποιοι συμφωνα με τις αμερικανικες υπηρεσιες πληροφοριων ευθυνονται για την λειτουργια ενος απο τα μεγαλυτερα δικτυα παραγωγης και διακινησης κοκαινης και αρα πρεπει να ...εξοντωθουν...


Νικολας Ασηθιανακις

Δεν υπάρχουν σχόλια: