Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΝΑΖΙ ΠΛΕΥΡΗΣ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!
ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΚΗΡΥΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΝΑΖΙΣΤΗ Κ. ΠΛΕΥΡΗ!

Σήμερα 27 Μάρτη 2009 και μετά από μια διαδικασία αναβολών και αλλεπάλληλων διακοπών που κράτησε περίπου ένα χρόνο, το Α΄ Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας αθώωσε το ναζιστή Κ. Πλεύρη! (* )
Πρόκειται για μια ανατριχιαστική απόφαση που παραβιάζει κατάφωρα τον αντιρατσιστικό νόμο 927/79 και τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας και, που πάνω απ όλα, αποτελεί ευθεία κάλυψη και ενθάρρυνση των αντισημιτικών κηρυγμάτων μίσους και βίας που δυναμώνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας.
Αποσπάσματα του βιβλίου – που περιέχονται στο κατηγορητήριο - όπως:
- «Έτσι θέλουν οι Εβραίοι. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα»
- «…Ξυπνήστε. Οι επίβουλοι Εβραίοι σκάπτουν τον τάφον των Εθνών. Ξυπνήστε και ρίξατέ τους μέσα, διότι τους αξίζει…»
- «…Φταίει ο πολιτισμένος κόσμος που ανέχεται τα διεθνή παράσιτα που λέγονται Ιουδαίοι….φθάνει η ώρα των αντιποίνων»
- «Εβραίος και άνθρωπος είναι έννοιες αντιφατικές δηλαδή η μία αποκλείει την άλλη»
- «…Η όλη των εγκληματική συμπεριφορά δικαιολογεί τας πράξεις των Ναζί εναντίον των και κάτι περισσότερον. Τας δικαιώνει»,
- «…Η ιστορία της ανθρωπότητος θα καταλογίση στον Αδόλφο Χίτλερ τα εξής: Δεν απήλλαξε, ενώ ηδύνατο την Ευρώπη από τους Εβραίους» κ.λπ ,
κρίθηκε ότι δεν αποτελούν κάλεσμα σε βία και πρόκληση μίσους εναντίον των ελλήνων Εβραίων. Επίσης φράσεις όπως:
- «…Τους καταφρονούμε δια την ηθικήν των, δια την θρησκείαν των, δια τας πράξεις των, που όλα μαζί αποδεικνύουν ότι είναι υπάνθρωποι»
- (κάτω από φωτογραφία του Άουσβιτς): «Καλώς κάνουν και διατηρούν το στρατόπεδον εις καλήν κατάστασιν, διότι ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον»
- «…δεν μπορώ να ανέχομαι τους δολοφόνους, ληστάς, βιαστάς, παράσιτα, διαφθορείς…της ελεεινής Εβραίλας να συκοφαντούν τους υπερόχους Εθνικοσοσιαλιστάς»
- «Το ΖΥKLON B δεν ήτο παρά ένα δηλητηριώδες αέριον χρήσιμον δια τας απεντομώσεις των στρατοπέδων συγκεντρώσεως…όλα τα άλλα είναι παραμύθια της προπαγάνδας»
- «Η Εβραική πτωματολογία στην περίπτωση του Άουσβιτς απεδείχθη εξ αρχής ψευδεστάτη»
- «…Απελευθερωθείτε από την Εβραικήν προπαγάνδα, που σας εξαπατά με τα ψεύδη περί στρατοπέδων συγκεντρώσεως, θαλάμων αερίων, «φούρνων» και τα άλλα παραμύθια του ψευτο-ολοκαυτώματος..» ,
κρίθηκε ότι δεν τους προσβάλλουν!

Με λίγα λόγια κρίθηκε ότι καμία καταδίκη δεν πρέπει να επιβληθεί σε έναν υμνητή του Γ΄ Ράϊχ, του Χίτλερ, του Γκαίμπελς, του Χίμλερ, των «υπερόχων εθνικοσοσιαλιστών», των «ηρωικών» SS και που διαπιστώνει ότι «δεν θα αργήσει να ξημερώσει η μέρα που θα υψωθούν ξανά οι σημαίες του ναζισμού», ο οποίος μέσα σε 1400 σελίδες προσπαθεί να πείσει τους αναγνώστες ότι πρέπει να εξοντωθούν οι «υπάνθρωποι» Εβραίοι και γενικότερα να εκδιωχθούν από όλη την Ευρώπη.
Το δικαστήριο δηλαδή αθώωσε ένα ναζιστή που ό,τι έγραψε δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ο ορισμός της προτροπής σε ρατσιστική βία και μίσος.
Η απόφαση αυτή δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο ολίσθημα ενός μεμονωμένου δικαστηρίου με μια ορισμένη σύνθεση, αλλά έρχεται σαν επιστέγασμα μιας σειράς αντισημιτικών τοποθετήσεων από πολλούς δικαστές που συμμετείχαν σε αυτή τη δικαστική διαμάχη από την αρχή της. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε μέσα σε ένα ορισμένο πολιτικό περιβάλλον όπου την υπεράσπιση του ναζιστή ανέλαβαν μέσα κι έξω από το δικαστήριο κοινοβουλευτικά στελέχη του ΛΑΟΣ. Ταυτόχρονα όλα τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα – με επικεφαλής τους την αντισημιτική «αριστερά» - κράτησαν μία στάση σκανδαλώδους, συνένοχης και παρατεταμένης σιωπής που προκλητικά ευνόησε τον κατηγορούμενο και το ΛΑΟΣ.
Είναι χαρακτηριστικό πως αποσιωπήθηκε η προκλητική στάση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Θ. Πλεύρη, συνήγορου του ναζιστή στο δικαστήριο ο οποίος έφτασε στο σημείο να θεωρεί «δημοκρατικό δικαίωμα» του καθενός να καλεί στην εξόντωση ενός οποιουδήποτε λαού ακόμα και στην επαναλειτουργία του Άουσβιτς!
Η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία δεν θα μείνει εδώ: Η απόφαση αυτή που αποτελεί αρνητικό ορόσημο για τη δημοκρατική πορεία της χώρας μας, ντροπή για την Ελλάδα και την ελληνική δικαιοσύνη θα γίνει γνωστή στον ελληνικό λαό, στην Ευρώπη και σε όλες τις δημοκρατικές χώρες.
Καλούμε τους δημοκράτες να αντιδράσουν στην πορεία εκφασισμού της χώρας μας πριν να είναι πολύ αργά.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

Αθήνα 27-3-09

* Η απόφαση έχει ως εξής: Σε ότι αφορά το άρθρο 2 του Ν 927/79 που τιμωρεί την έκφραση προσβλητικών ιδεών κατά ομάδας ανθρώπων, ο ναζιστής αθωώθηκε ομόφωνα (5-0)
Σε ότι αφορά το άρθρο 1 του νόμου που τιμωρεί την προτροπή σε πράξεις που μπορούν να προκαλέσουν ρατσιστικό μίσος και βία αθωώθηκε με ψήφους 4 υπέρ και 1 κατά.
www.antinazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: