Κυριακή 5 Απριλίου 2009

η "αυτοικανοπιηση" εχει και τα ορια της φασιστακια...

κλόουν της antifa προσφέρουν απολαυστικές στιγμές !
Με τα γραφικά τυπάκια της «antifa area» και της «omnia sunt communia» θα ασχοληθούμε την επόμενη εβδομάδα.
Επειδή επικοινώνησαν μαζί μας αρκετοί σύντροφοι κάνουμε γνωστό ότι σύντομα θα απαντήσουμε αναλυτικά στις γελοιότητες και στα γλοιώδη κείμενα τους.Και για να μην ξεχνιόμαστε επειδή έχουμε να ασχοληθούμε με πιο σημαντικά θέματα και όχι με διαδικτυακές γραφικότητες


Αυτα τα.... ενδιαφεροντα εγραψε το φασιστοσαιτ ,και αναμενουμε με πολυ ενδιαφερον την συνεχεια που λενε.

Εμεις θα σταθουμε σε μερικα σημεια-μια ανθολογηση -απο την κρεττινικη αντιληψη των γκαιμπαιλισκων του "κρινου".
1.Ο «αντιφά» αντίθετα, επιτρέπεται να χρησιμοποιεί βία σε οποιοδήποτε μορφή, μπορεί να διαπράττει μέχρι και απόπειρες ανθρωποκτονίας δίχως το θέμα να προβάλλεται πουθενά δίχως το παραμικρό πολιτικό κόστος, δίχως να κλονίζει τις «δημοκρατικές» αυταπάτες του λαού....

ανακριβεια πρωτη,οι αντιφα δεν χρησιμοποιουμε βια,αν καιπολλες φορες εχουμε γινει αποδεκτες ρατσιστικης-φασιστικης βιας,αν και εχουμε ερθει προσωπο με προσωπο στις γειτονιες και σαφως υπερτερουσαμε-οχι αριθμητικα- αλλα σε αποφασιστικοτητα και θαρρος,
κατι που τα φασιστακια δεν γνωριζουν,μια και η πρακτικη τους ειναι η αγγελη και η δραση οταν τους παιρνει αριθμητικα και παντα με πιο ανισχυρους οπως μεταναστες κ.α,αλλοιως κανουν τις κοτες,ποτε δεν τεθηκε θεμα ασκησης βιας για την βια,γιατι πολυ απλα θα πεφταμε σε μια λουμπα εξισωσης των πρακτικων μας με τις πρακτικες που χρονια τωρα χρησιμοποιουν με την καλυψη των μπατσων τα ασπονδυλα κατακαθια.
Ανακριβεια δευτερη,ποτε αντιφα συντροφοι μαχαιρωσαν-πεταξαν χειροβομβιδες η εκαψαν στεκια?
Αν μπορουν ας το πουν αυτοκαι τα φασιστικα μουροχαυλα.
Εξαλλου ειναι γνωστη πλεον η περιπτωση του...περιβλακα που εκλιπαρουσε για βοηθεια στις φυλακες οταν βρεθηκε κυρολεκτικα ξεβρακωτος απο καποιους ποινικους.Γεγονος που αποσιωπειται απο τους βαρυμαγκες της εθνικοφροσυνης και θαβεται επιμελως.
2. ειναι χρηματοδοτούμενοι από το Σόρος(εννοει οι αντιφα)

Δεν υπηρξε αλλα και ουτε προκειται ποτε να υπαρξει αντιφα-ομαδα που να πηρε εστω μια δραχμη απο πουθενα και απο κανεναν.Οι αντιφα ομαδες παντα ειχαν και εχουν αυτοοργανωση και οικονομικη στηριξη απο αυτους που τις απαρτιζουν. Αν τα ...κρινο"καλο"παιδα εχουν στοιχεια που να αποδυκνειουν οτι παγκοσμια το αντιφα κινημα χρηματοδοτειται απο οποιονδηποτε για να λειτουργησει οχι σαν αυτο που ειναι δλδ μια απαντηση στις διαρκως κλιμακουμενες επιθεσεις νεοφασιστωνμε αυτοχρηματοδοτηση ας τα δωσει στην δημοσιοτητα.
Οι φασιστες παντα πληρωνοταν και πληρονονται αδροτατα απο την ΚΥΠ,την ασφαλεια και αλλες μυστικες υπηρεσιες.
Ειναι γνωστο της πασι(εχουν δημοσιευτει στο παρον site αλλα και αλλου σχετικα εγγραφα)οτι ο Πλευρης,ο Μιχαλολιακος και αλλοι ρουφιανο-εθνικιστες πληρωνοταν απο την ΚΥΠ(σημερα πια ΕΥΠ) για τις υπηρεσιες τους.

3.Ας το καταλάβουμε καλά : Κράτος και παρακράτος πάνε μαζί ενάντια σε κάθε φωνή που είναι ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση , το κεφάλαιο , τον Διεθνή Σιωνισμό και όλους τους γνωστούς εχθρούς της χώρας , της Ευρώπης αλλά και του πλανήτη.(γραφει το φασιστοσαιτ)

παρακρατος ειναι αυτος που δρα και λειτουργει σε συνεργασια,παραλληλα και σαν αρωγος του κρατους.
ειναι αυτος που αναλαμβανεινα κανει τις βρωμικες δουλεις του,εκει που δεν φθανει το γκλομπ η πρεζα.
Αν ανατρεξει κανεις σε βιβλια οπως του Γ.Κατρη"γεννηση του νεοφασισμου στην ελλαδα"και του αειμνηστου Α.Λεντακη"21η Απριλιου και παρακρατος",η ακρα δεξια παντα ειχε επαφες και ερεισματα τοσο στην αστυνομια και τις μυστικες υπηρεσιες οσο και στο στρατευμα.Με αποτελεσμα την ρηση του -επισης ακραιου δεξιου-Γ.Ραλλη,για "σταγονιδια " στο στρατευμα...
Η αριστερα και ο ευρυτερος χωρος τηςαριστερας,ειχε υποστει αγριες διωξεις καιβασανιστηρια και ουδεποτε δεν συνεργαστηκε με τους μπατσους,καραβαναδες και πιλαφια ουτε με τους μηχανισμους τους οπως οι ασφαλιτες και στρατομπατσοι...
Ειναι σαν να λεμε οτι ο Μουστακληςη η ο Παναγουλης που βασανιστηκαν στα μπουντρουμια της ασφαλειας στην μπουμπουλινας και της ΕΑΤ-ΕΣΑ(και μαλιστα ο πρωτος επαθε ανηκεστο βλαβη) στην συνεχεια συνεργαστηκαν με τους διωκτες τους.
Η τα θυματα των γερμανοτσολιαδων και των αλλων φασιστικων παρακρατικων-παραγερμανικων ομαδων,στην συνεχεια συνεργαστηκαν με τους προδοτες με τις γερμανικες στολες.
Και επειδη η ιστορια επαναλαμβανεται στις 2 δεκεμβρη (αλλα και σε αλλες φασιστοσυναξεις) ειδαμε ποιοι κανανε πλατες σε ποιους.ασχετα αν ο καραγκιοζοφυρερ ηθελε να πεισει περι του αντιθετου με αποτελεσμα να εκνευρισει και τους φιλοσυμπαθουντες δημοσιοκαφρους.
Παρακρατος τελος ειναι οι μπατσοι,οι ματαδες,οιαποστρατοι αξιωματικοι και οι ρουφιανοι που συμμετεχουν καθε χρονο στις φιεστες μισους που διοργανωνουν τα ακροδαξια απολοιφαδια.
Εαν εχετε στοιχεια- αμοιρα μοιρακια του μαυρου κρινου-οτι υπαρχουν αντιφα που συνεργαζονατια με το κρατος σας προκαλουμε να τα δημοσιευσετε...
4.ο μικης μαντακας ζει και αγωνιζεται μαζι μας

καταλαβαινουμε οτι καθως ο εθνικοφασισμος ειναι η ιδεολογια των κρεττινων,των σφαγεων και των τραμπουκων,θελετε να δημιουργησετε ηρωες-προτυπα.Και οταν αυτοι δεν υπαρχουν ,εν αναγκη τους εφευρισκετε....
Αξιοι,αξιος και ο μισθος σας απο την ΓΑΔΑ και την ΕΥΠ,αλλα δεν πειθεται κανεναν οτι οι παρακρατικοι ειναι αυτοι οι οποιοι υπεστησαν τα μυρια οσα βασανα απο τους γνησιους παρακρατικους,ακροδξια τσιρακια του κρατους και επαγγελματιες παρακρατικους, οπως ο Γκοτζαμανης και Εμμανουηλιδης.
Ισως μονο καποιους λιγους με μυαλο αμοιβαδας,σαν και το δικο σας,που μαθαινουν ιστορια απο εσας και φαντασιοπληκτους τηλεπωλητες του εθνικιστικου συνομοσιολογικου παραληρηματος.
ξερετε εσεις.....

η συντακτικη ομαδα της
ANTIFA-AREA


Υ.Γ: Το αν ειναι η οχι " διαδικτυακη γραφικοτητα" η δραση των ομαδων,antifa-area και omnia sunt communia
ρωτηστε τους ανεγκεφαλους και ασπονδυλους μονοκυτταριους συναγωνιστες σας,που μας
βρισκουν μπροστα τους σε καθε δρομο,σε καθε πλατεια,σε καθε γειτονια.....
Αυτο που τους "χαλαει"περισσοτερο οτι εχουμε μεγαλυτερη απευθυνσηκαι μεγαλυτερη αποδοχη στον
κοσμο απ'οτι καθε ειδους φασιστικα μορφωματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: