Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Οργιάζουν τα κανάλια για το No Border Patras-η απαντηση ηρθε στην Πάτρα με Κατάληψη τηλεοπτικού σταθμού




Υστερία έχει πιάσει τα media της Πάτρας, με αφορμή το No Border Patras που ξεκίνησε σήμερα. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι το τηλεοπτικό κανάλι Teletime που έχει στήσει κάμερα σε οικοδομή δίπλα στον καταυλισμό και καταγράφει τις συνελεύσεις που πραγματοποιούνται εκεί, διανθίζοντας τα ρεπορτάζ του με δηλώσεις των γνωστών ακροδεξιών περιοίκων.

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/teletime-20080828.flv
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/teletime-20080829bpqhtb.flv
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=902984


Πάτρα: Κατάληψη τηλεοπτικού σταθμού



Λίγες ώρες πριν την έναρξη του No Border Patras 2008, πραγματοποιήθηκε κατάληψη στον τηλεοπτικό σταθμό Super B της Πάτρας. Στις 9 το βράδυ της Πέμπτης 28 Αυγούστου, αμέσως μετά τους τίτλους έναρξης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού προβλήθηκε βίντεο διάρκειας 11 λεπτών.

Τις δύο προηγούμενες εβδομάδες, έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ είχαν δώσει ρεσιτάλ συκοφάντησης και παραπληροφόρησης τόσο για τους αφγανούς πρόσφυγες, όσο και για το No Border Patras, με όχημα του γνωστούς-άγνωστους ακροδεξιούς μαϊντανούς που καθημερινά φιλοξενούν, ενώ δεν είχαν διστάσει να ζουμάρουν τους τηλεοπτικούς φακούς σε πρόσωπα προσφύγων και αλληλέγγυων, κατά τη διάρκεια συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στον προσφυγικό καταυλισμό, καταγράφοντας κρυφά την πολιτική αυτή διαδικασία.

πηγες:http://www.noborderpatras.org/el/video.php
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=902882

Δεν υπάρχουν σχόλια: