Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Νεανικη λαικη οργη εναντιον φασιστοκακομοιρηδων

Χθες το βραδυ, γυρω στις 2 εκανε την εμφανιση της στο Ψυρη παρεα σκιναδων φασιστων πιτσιρικαδων, περιπου 7-8 ατομα, καποιοι απο αυτους αρκετα ευσωμοι, η οποια αντιληφθηκε οτι δεν την σηκωνει το κλιμα αφου ολοι τους κοζαρανε και κατευθυνθηκε προς το Μοναστηρακι.

Καποιος κοσμος και κυριως νεαρα ατομα (λιγο περισσοτεροι απο τους φασιστες) που αραζαν εκει τριγυρω δε θελησαν να αφησουν ετσι την προκλητικη παρουσια των σκατοκεφαλων και αρχισαν να τους κυνηγανε και τους προφτασαν στα Εverest στη γωνια πανω απο την πλατεια. Οι φασιστες για να γλυτωσουν τις πολλες μπηκαν μεσα στο μαγαζι και τοτε, ως εκ θαυματος, οι οκτω φασιστες γινανε τρεις! Οι υπολοιποι πεντε (και μαλιστα και οι πιο μαχιμοι οπτικα) βγηκαν απο μια πλαγια πορτα, βαλανε τα ποδια στα αυτια (που ειναι το κρατος, αυτους επρεπε να στειλουμε στους Ολυμπιακους του Πεκινο να τιμησουν τα ελληνικα χρωματα, με τετοιο σπριντ δε χανανε το μεταλλιο!) και εξαφανιστηκαν προς την Καπνικαρεα, αφηνοντας τρεις απο αυτους και μαλιστα τους πιο πιτσιρικαδες τους μεσα στα Εverest!
Αυτοι που εμειναν πισω εκατσαν σε μια γωνια οχυρωμενοι αλλα ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΕΣΜΕΝΟΙ και ετρωγαν μπουκαλια, καρεκλες, τραπεζια, σκαμπο, καδους στο κεφαλι, μεχρι που ο κοσμος εσπασε γιατι λογικα θα σκαγανε μπατσοι αμεσα. Επισης, καποιος τους αδειασε ενα δακρυγονο σπρευ στα μουτρα και τους ειδα οτι ηδη ειχαν αρχισει να βουρκωνουν και να παραπατανε απο τη "συγκινηση" της στιγμης! Παντως, το μονο σιγουρο ειναι οτι το μηνυμα το πηραν και τα τρομοκρατημενα μουτρα τους αυτο εδειχναν...

Συμπερασματα που εβγαλα εγω:

1. οι φασιστες ειναι τρομερα ΑΝΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ατομα! Οταν ψιλλιαστηκαν οτι θα τις παιζανε, ο καθενας κοιταξε πως να σωσει το τομαρι του με αποτελεσμα να αφησουν 3 δικα τους ατομα πισω, που θα μπορουσαν να εχουν παθει τα χειροτερα. Δεν εχω ξαναδει τετοιο πουλημα μεταξυ "συναγωνιστων", που θελουν να πανε να πολεμησουν και για την "πατριδα" τρομαρα τους!

2. ο κοσμος και η πιτσιρικαρια (οχι απαραιτητα πολιτικοποιημενοι) εδειξαν ολο και πιο αποφασισμενοι να μην ανεχτουν φασιστες να κανουν δημοσιες εμφανισεις στα μαγαζια της αθηνας. Δε μασησαν αλλα τους πηραν στο κυνηγι με αποτελεσμα να διαπιστωσουν και οι ιδιοι ποσο χεστες και κοτες ειναι οι φασιστες, παρα το ιματζ του "σκληρου" που θελουν να πουλησουν...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ! ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

πηγη:http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=904223

Δεν υπάρχουν σχόλια: