Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Μετά την Αυριανή και ο Καρα Τζαφέρ επαινεί το ΚΚΕ



Το ΚΚΕ αποκτά τους φίλους που του αξίζουν


ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΑ ΑΕΙ


Η μεγάλη ανατριχίλα





Μπρρρρ...Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πρότεινε μεταξύ άλλων τη σύσταση ειδικών δικαστηρίων που θα δικάζουν τους κουκουλοφόρους, την παραπομπή όποιου φορά κουκούλα, ανεξαρτήτως λόγου, στον εισαγγελέα, την μόνιμη παρουσία εισαγγελέα στα ΑΕΙ, προκειμένου να αποφασίζει άμεσα την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου.Την ίδια στιγμή δεν δίστασε να επικρίνει σφόδρα όσους χαρακτήρισαν «ψυχρή δολοφονία» την αποτρόπαια πράξη του αστυνομικού εις βάρος του Αλέξη Γρηγορόπουλου, καθώς είπε «η βαλλιστική έρευνα μας κάνει όσους να ντρεπόμαστε». Καυτηρίασε εξάλλου «όσους εξευτελίζουν τους αστυνομικούς, οι οποίοι είναι γιοι αγροτών, εργατών και όχι του Βαρδινογιάννη».Και ζήτησε από τη Ν.Δ. να αποκαταστήσει την τάξη και να αναλάβει την ευθύνη, διαφορετικά «θα αναλάβετε την ευθύνη της αυτοδικίας η οποία έρχεται», τόνισε με νόημα τασσόμενος εμμέσως πλην σαφώς υπέρ των οργισμένων πολιτών. Παράλληλα, δεν έχασε την ευκαιρία να συγχαρεί το ΚΚΕ για τη στάση του για την περιφρούρηση των πορειών του, αλλά και για τις θέσεις που πήρε κατά των κουκουλοφόρων. *

το κειμενο προερχεται απο:http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=35339684
η φωτογραφια ειναι δικη μας ...εικαστικη προσθηκη,αγνωστου καλλιτεχνη στο διαδυκτυο.
περισσοτερα για τον καρατζα φερ (ελληνικοτατο ονομα!!!)εδω: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=953236

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

deite kai ayto>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=953997

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Το ʽζεστόʼ κλίμα των ημερών ήρθε για ακόμα μια χρονιά να αγγίξει τις ψυχές μας. Φέτος λοιπόν το δώρο του θα είναι μια ακόμη ʽδημοκρατικήʼ σφαίρα για τον 16χρονο Αλέξη. Φυσικά δεν ήταν μόνο ο Κορκονέας που σημάδεψε και εκτέλεσε.



Αυτοί που όπλισαν το όπλο του Κορκονέα έχουν ανταπόκριση στα πρόσωπα των φιλήσυχων πολιτών, των χαρούμενων καταναλωτών, των λεβεντονοικοκυραίων, όσων με χαρά υψώνουν τις σημαίες του κάθε έθνους, των τραπεζών, των πολυεθνικών, των κάθε είδους αφεντικών, των πλαστικών και χειραφετημένων τρόπων διασκέδασης, των λακέδων της κάθε εξουσίας, των κομμάτων, των διπλωματών, των πολυτελών αμαξιών και των χριστουγεννιάτικων δέντρων. Όλοι αυτοί συνθέτουν φέτος το γαλήνιο πνεύμα των Χριστουγέννων.



Ως ένδειξη λοιπόν φιλεύσπλαχνου Χριστουγεννιάτικου πνεύματος, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΛΑΟΣ Λακωνίας, Γιώργος Δημακόγιαννης ο οποίος διεξάγει την δεκαπενθήμερη εφημερίδα (ADOYLWTH MANH}αποφάσισε να πραγματοποιήσει έρανο για την οικογένεια του υπαλλήλου-δολοφόνου Επαμεινώνδα Κορκονέα.



Παρασυρόμενοι λοιπόν κι εμείς απ' αυτό το ζεστό και φιλεύσπλαχνο κλίμα αποφασίσαμε να το κάνουμε ακόμα πιο ζεστό με την συμβολή της φωτιάς και των υλικών μας. Φυσικά δεν παραλείπουμε τα χριστιανικά μας καθήκοντα να συνδράμουμε σʼ αυτόν τον έρανο. Αποστέλλουμε λοιπόν κι εμείς τον οβολό μας με τον λογαριασμό των ζημιών στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΛΑΟΣ στον Άλιμο που με Χριστουγεννιάτικους ήχους απόψε καταστρέψαμε.



Στέλνουμε θερμές ευχές στο κομμάτι της υποδουλωμένης κοινωνίας το οποίο μπουκώνει μελομακάρονα και γαλοπούλα δίπλα από τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπροστά από την T.V. Επίσης στέλνουμε πολεμική ιαχή σε όλους τους εξεγερμένους και αναρχικούς ανά τον κόσμο για υπερθερμαινόμενα Χριστούγεννα.



ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ!





Νυχτερινή Εμπρηστική Ανταρσία

Ανώνυμος είπε...

Ανάληψη ευθύνης για την κατάργηση του μέσου προπαγάνδας του Πλεύρη


Χθες 24/12/2008 κατάργησα το κανάλι του SakisAthens στο Youtube, το κύριο μέσω της φασιστικής προπαγάνδας του Πλεύρη.

Η κίνηση αυτή δεν οφείλεται σε διαφοροποίηση σε σχέση με τις ιδέες του οποιουδήποτε αλλά στη φασιστική δράση του SakisAthens (πρώην υποψηφίου με τον συνδυασμό του ΛΑ.Ο.Σ., σε νομαρχιακές εκλογές του παρελθόντος).

Παρότι τα βίντεο αυτά είχαν ρατσιστικό και ομοφοβικό περιεχόμενο, πράγμα που απαγορεύεται δια ροπάλου στο youtube, οι αντιφασίστες στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν έκαναν καταγγελίες για αυτά, ακόμη και όταν οι φασίστες τους έκαναν block, απαγορεύοντας κάθε μορφή αντίλογου.

Παρόλα αυτά, δεκάδες βίντεο αντιφασιστών που δεν παραβίαζαν κανένα κανονισμό, δεχόντουσαν κάθε μορφής επίθεση με την λογική του "Διαφωνώ άρα flagάρω". Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλά βίντεο να πέσουν, να κλείσουν λογαριασμοί κλπ. Ένα άλλο μέσω των φασιστών αποτέλεσε η στοχοποίηση προσώπων σε ονόματα χρηστών του youtube, με κύριο σκοπό την τρομοκράτιση τους.

Καταγγέλλω τον SakisAthens ως υποκινητή της φίμωσης του ελεύθερου λόγου, με "μαύρες λίστες" και ψέματα, καθώς στην προηγούμενη κατάργηση του λογαριασμού του, δεν παραδέχονταν πως έπεσε απο δική του χαζομάρα, κοροϊδεύοντας τους "συναγωνιστές του" και προτρέποντας τους με την συμπεριφορά του να "αντεπιτεθούν" σε λογαριασμούς αντιφασιστών.

Καταγγέλλω τον SakisAthens ως ηθικό αυτουργό για πιθανή άσκηση βίας σε ανθρώπους που έχουν στοχοποιηθεί, καθώς διαφήμιζε βίντεο που περιείχαν προσωπικά δεδομένα χρηστών.

Δεν υπήρχε άλλη λύση πέραν της αντεπίθεσης και γι αυτό κατα κάποιο τρόπο hackεψα το κανάλι αυτό.

Το ίδιο θα επαναληφθεί σε περίπτωση που με οποιοδήποτε τρόπο προσπαθήσουν να φιμώσουν ή να τρομοκρατήσουν ανθρώπους, μόνο και μόνο επειδή δε συμφωνούν μαζί τους.

Με αγάπη,
Ε.Λ.

Υ.Γ.1 Μην ψάχνετε άδικα να με βρείτε. Δεν έχω καμία σχέση με γνωστούς YouTuber (Jungle-report, Urfurslaag κλπ). Η κίνηση δεν έγινε απο καμία "κλίκα" αλλα απο ένα μεμονωμένο άτομο. Η μόνη σας λύση είναι να σταματήσετε τις φασιστικές σας επιθέσεις απο τώρα και έπειτα, αλλιώς αν και δε το θέλω θα αναγκαστούμε να τα ξαναπούμε.

το βρηκα στο indymedia
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=955188