Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝ

Την Τετάρτη το απόγευμα, 4 Οκτώβρη 2006, μέλη της Νεολαίας Συνασπισμού, που μοίραζαν ανακοινώσεις στην πλατεία Άρεως, για το επερχόμενο φεστιβάλ που θα γίνει την Παρασκευή 6/10, δέχτηκαν επίθεση από φασιστικά στοιχεία. Η παραπάνω επίθεση καθώς και η δραστηριότητα των νοσταλγών του Χίτλερ, νεοναζί αποτελούν πρόκληση για τους εργαζόμενους και τους πολίτες του Νομού μας, προκαλούν τα δημοκρατικά τους αισθήματα. ΚΑΛΟΥΜΕ κάθε τοπικό αρμόδιο κρατικό φορέα (Αστυνομία κ.λ.π) να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση φαινομένων φασιστικής βίας . ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Φορείς, συλλόγους και πολιτικά κόμματα της Τρίπολης και του Νομού μας να καταδικάσουν με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την φασιστική αυτή πρόκληση καθώς και την δράση τους. Οι φασιστικές και ρατσιστικές προκλήσεις δεν θα περάσουν. Συναντούν την έντονη και κατηγορηματική αντίθεση των εργαζομένων και της νεολαίας. Οι παραπάνω απόπειρες τρομοκράτησης καθιστούν αποφασισμένους τους δημοκρατικούς πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση την απόκρουση φασιστικών, ρατσιστικών, ξενοφοβικών ενεργειών. Η Π.Κ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Νεολαίας του ΣΥΝ "Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός. Μετά ήρθαν να με συλλάβουν, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ..." Μπέρτολτ Μπρεχτ

και το σχολιο του antifa area:

Ματωσατε μωρε....
Φαγατε μπουνιτσες απο τα φασιστακια????
καλα τα ειπατε ομως μπραβο σας.
Σας θαυμαζαμε παντα και θα συνεχισουμε να σας θαυμαζουμε για την
πολιτικη ευστροφια σας.
Ναι οι μπατσοι να παρουν μετρα για να μην ξαναγινει.Οι λυκοι θα φυλανε μαζι με τους αλλους λυκους εσας τα προβατα του αμοιρου κιονοβουλευτικου επανασταταριου.
Το μπατσοι,μμε,νεοναζι ολα τα καθαρματα δουλευουνε μαζι
δεν το εχετε ακουσει ποτε.
Ο στρουθοκαμηλισμος και ο πολιτικος σας αυτισμος δεν επιτρεπει
να δειτε περα απο τους αυστηρα περιχαρακωμενους οριζοντες σας.
Βλεπεις οσο και αν αλλαξαν καποια πραγματα ,οσο και αν το κρυβεται μεσα σας επιμελως,
σας ειναι δυσκολο να αποβαλετε-οι περισοτεροι απο εσας- τον κνιτη μεσα σας.
Ματωσατε? μαζι σας ματωσαμε και μεις.
Οπως και με τον καθενα μεταναστη,αριστερο,ομοφυλοφιλο,"διαφορετικο" τελος παντων που γινεται στοχος απο αυτα τα ανανδρα σκουλικια.
Εμεις ματωνουμε καθε μερα στους δρομους.
Εχουμε σημαδια απο τα ροπαλα τους,καυτρες απο τα τσιγαρα τους,σημαδια απο ξυραφια και μαχαιρια σε καθε εκατοστο του σωματος μας.
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ....
ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!
ΩΣ ΕΔΩ ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Και οπως εχουμε μεχρι σημερα αποδειξει,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ....
ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ....

1 σχόλιο:

armida είπε...

Ρε παιδιά...στο σχολείο μου είναι 98% νεοναζί και μαλακίες...Γαμωτραμπούκοι παιδάκια...Γυρνάει μια φορά ο πισινός μου και με ρωτάει ...'' ρε συ πως γραφετε το fuck the turks''!!!!ελεος...είχε γεμήσει το θρανίο του...