Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2009

H παρατεταμένη Χρυσή Αυγή της Ελληνικής Αστυνομίας
Στο αρχείο λοιπόν και τα γεγνότα της 2ης Φεβρουαρίου 2008, κατά τα οποία Χρυσαυγίτες και ΕΛ.ΑΣ. επέδειξαν τέλεια επιχειρησιακή συνεργασία. Η ΕΔΕ που έγινε, ως συνήθως, δεν αποδίδει καμία ευθύνη σε κανέναν εμπλεκόμενο αστυνομικό. Υπενθύμιση των γεγονότων: Αστυνομικοί και Χρυσαυγίτες στρατοπεδεύουν από κοινού στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη (φωτό 1 και 2 από το indymedia, μεγεθύνονται με κλικ). Κατόπιν εφορμούν μαζί (φωτό 3 από αναρτήσεις του blog εκείνης της εποχής, μεγεθύνεται επίσης), πρώτη γραμμή κρούσης οι

H παρατεταμένη Χρυσή Αυγή της Ελληνικής Αστυνομίας
δημοσιεύτηκε χθες από anonymous
H παρατεταμένη Χρυσή Αυγή της Ελληνικής Αστυνομίας
Στο αρχείο λοιπόν και τα γεγνότα της 2ης Φεβρουαρίου 2008, κατά τα οποία Χρυσαυγίτες και ΕΛ.ΑΣ. επέδειξαν τέλεια επιχειρησιακή συνεργασία. Η ΕΔΕ που έγινε, ως συνήθως, δεν αποδίδει καμία ευθύνη σε κανέναν εμπλεκόμενο αστυνομικό. Υπενθύμιση των γεγονότων: Αστυνομικοί και Χρυσαυγίτες στρατοπεδεύουν από κοινού στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη (φωτό 1 και 2 από το indymedia, μεγεθύνονται με κλικ). Κατόπιν εφορμούν μαζί (φωτό 3 από αναρτήσεις του blog εκείνης της εποχής, μεγεθύνεται επίσης), πρώτη γραμμή κρούσης οι κρανοφόροι Χρυσαυγίτες και από πίσω τους τα ΜΑΤ.


Δείτε το βίντεο της κοινής δράσης στο ΣυΡιζΑ Βύρωνα. Από τα ίδια επεισόδια είναι και η γνωστή φωτογραφία με τον μαχαιροβγάλτη ανάμεσα στα ΜΑΤ. Για την ελληνική Δημοκρατία αυτές οι εικόνες είναι φυσιολογικές, αφού επαναλαμβάνονται συχνά (επαναλήφθηκαν και πρόσφατα, δείτε άλλο μαχαιροβγάλτη και κοινή δράση στα πρόσφατα γεγονότα) αλλά κανείς δεν τιμωρείται. Οι σχέσεις είναι διαχρονικές και ενθαρρύνονται στην πράξη από την διαχρονική ανοχή της πολιτείας (δια της ατιμωρησίας). Στην 1η εικόνα ΜΑΤάς στο σακίδιο του οποίου αναγράφεται το κλασσικότερο σλόγκαν της Χ.Α. "Ελλάς ή τέφρα". Η 2η είναι η πρόσφατη φωτό με την περικεφαλαία μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ. Στην 3η κουκουλοφόρος σε συγκέντρωση της Χ.Α. προ λίγων ημερών στον Άγιο Παντελεήμονα, προκαλεί υπό την κάλυψη των ΜΑΤ: κρανοφόροι Χρυσαυγίτες και από πίσω τους τα ΜΑΤ.
To γνωστό ρητό ότι το μόνο πράγμα που είναι άπειρο είναι η ανθρώπινη βλακεία καταρρίπτεται γιατί άπειρη είναι και η πολιτική υποκρισία. Να ήταν μόνο τα όσα καταγράφονται παραπάνω! Οι ίδιοι πολιτικοί (Καρατζαφέρης και Σια) που ζητούσαν τη δια νόμου απαγόρευση της κουκούλας(!), είναι αυτοί που κάποτε υπόσχονταν υφυπουργεία, μέσα από τους κόλπους της νυν κυβερνητικής παράταξης, στους μαχαιροβγάλτες, τους κρανοφόρους και τους κουκουλοφόρους εγκληματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: