Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Απίστευτη υστερία του Λά.Ο.Σ. κατά του indymedia για άλλη μια φορά στη βουλή.


Με πολύ λάσπη... Μέχρι και στον μύθο περί George Soros έγινε αναφορά! Εν το μεταξύ στη ροή λόγου του βουλευτή ξέφυγε και ένα κομμάτι της γνωστής φρασεολογίας των ακροδεξιών. Είπε πως το indymedia προτρέπει σε παραβατική συμπεριφορά τους... «Αναρχοάπλυτους»!



ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΛΑΤΙΔΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Με έναν από τους λιγότερο γνωστούς στο ευρύ κοινό βουλευτές του "Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού" έχει σήμερα την χαρά να συνομιλήσει ο "Ελεύθερος Κόσμος". Ο λόγος για τον βουλευτή Σερρών κ. Ηλία Πολατίδη, ο οποίος εξελέγη με 1.917 σταυρούςσε έναν ακριτικό Νομό που παραδοσιακά θεωρείται "το άντρο του Καραμανλισμού".Mόλις 41 ετών και μηχανολόγος μηχανικός στο επάγγελμα, ο κ. Πολατίδης είναι γνωστός στον πατριωτικό χώρο για τους ασυμβίβαστους εθνικούς του αγώνες, που τον οδήγησαν να εγκαταλείψει το 1997 την Νέα Δημοκρατία της οποίας υπήρξε γέννημα θρέμμα.Πατέρας δύο παιδιών, ο κ. Ηλίας Πολατίδης κατέβηκε υποψήφιος Νομάρχης Σερρών με τον ΛΑ.Ο.Σ. στις Νομαρχιακές Εκλογές του 2006. Συνομιλήσαμε μαζί του, νωρίς το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, αμέσως μετά την ορκωμοσία του στον "Ναό της Δημοκρατίας", ως βουλευτού Σερρών, και ήταν φανερά συγκινημένος. Ποντιακής καταγωγής και γνωστός ελληνολάτρης ο κ. Πολατίδης μπαίνει στην Βουλή των Ελλήνων με μία μεγάλη φιλοδοξία: Να κάνει κάτι για το Δημογραφικό του Νομού Σερρών, όπου όλα δείχνουν πώς οι Έλληνες θα γίνουν σύντομα μία απλή μειονότητα...
Κύριε Πολατίδη, εκλέγεστε στις Σέρρες, στο λίκνο του Καραμανλισμού. Είναι επίσης γνωστό ότι προέρχεσθε από την ΟΝΝΕΔ και την Νέα Δημοκρατία. Τι συνέβη και σήμερα είσθε βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. ;Το "προέρχομαι" είναι μία γενική λέξη. Όντως ήμουν κάποτε στην ΟΝΝΕΔ και στην Νέα Δημοκρατία, από όπου έφυγα το 1997. Έχω αποχωρήσει εδώ και δέκα χρόνια κι οι λόγοι που αποχώρησα δεν ήταν προσωπικοί, αλλά ιδεολογικοί. Ιδιαιτέρως μετά την εκλογή στην Αρχηγία της ΝΔ του κ. Κώστα Καραμανλή, θεώρησα ότι το κόμμα πήρε μία τροπή ιδεολογική ακόμη πιο μακριά από τα δικά μου πιστεύω. Έτσι, θεώρησα ότι δεν έχω καμία θέση σ' αυτό το κόμμα, οπότε αποχώρησα.
Δηλαδή, η αιτία για την αποχώρησή σας ήταν ο Καραμανλής, ή κάτι άλλο;Πάντα είχα ιδεολογικές διαφορές μέσα στην Νέα Δημοκρατία. Aνηκα στην πατριωτική πτέρυγα και είχα δώσει σκληρές μάχες με την νεοφιλελεύθερη πτέρυγα του κόμματος. Απλώς θεώρησα ότι η ανάληψη της Αρχηγίας από τον Κώστα Καραμανλή ήταν το καθοριστικό γεγονός που δεν μου άφηνε περιθώρια να εκφράζω πατριωτικές απόψεις μέσα στην Νέα Δημοκρατία.
Διαφωνώ σχεδόν σε όλα με την Νέα Δημοκρατία
Θα θέλαμε να μας αναφέρετε επιγραμματικά πού διαφοροποιείστε εσείς ως Ηλίας Πολατίδης από την σημερινή Νέα Δημοκρατία...Διαφοροποιούμαι στο Σχέδιο Ανάν, όπου εγώ είμαι αντίθετος. Διαφοροποιούμαι στην θέση που έχει η Ν.Δ. σχετικά με το όνομα των Σκοπίων, στην νεοφιλελεύθερη ιδεολογία της Αγοράς που σαρώνει τα πάντα: Ανθρώπους, κοινωνικές τάξεις και ολόκληρες Κοινωνίες... Ιδιαιτέρως διαφοροποιούμαι στο θέμα της Λαθρομετανάστευσης. Σας μιλώ ειλικρινά: Δεν μπορώ πλέον να βρω ούτε ένα θέμα στο οποίο να συμφωνώ με την Νέα Δημοκρατία.
Πριν λίγο ορκιστήκατε βουλευτής με τον "ΛA.O.Σ". Εκτιμάτε ότι το κόμμα σας θα επιτελέσει τέτοιο έργο μέσα στην Βουλή, ώστε να αυξήσει ακόμη περισσότερο τα ποσοστά του στις επόμενες Εκλογές;Το Μέλλον δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς. Εγώ είμαι μηχανικός και έχω μάθει να εκτιμώ με βάση τα δεδομένα που έχω την συγκεκριμένη στιγμή. Θεωρώ, λοιπόν, ότι είναι αδύνατον το "μπλόκ" ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Συνασπισμού να μπορέσει να αλλάξει πολιτική. Aρα, η απομυθοποίηση που θα υπάρξει την τρέχουσα τετραετία με τον Κώστα Καραμανλή, θα βοηθήσει τον ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος θα εισπράξει και τις ψήφους που στις 16 Σεπτεμβρίου δόθηκαν στην Ν.Δ. ως "δεύτερη ευκαιρία". Θεωρώ δεδομένη την περαιτέρω ενδυνάμωση του "Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού".
Κάποιοι ανησυχούν ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. μπορεί να έχει την τύχη της "Εθνικής Παρατάξεως" το 1977, όταν ο μακαρίτης Καραμανλής κατάφερε να την διαλύσει "εξαγοράζοντάς" τους βουλευτές της...Το αποκλείω, αλλά εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Όσοι με ξέρουν καλά, είναι πεπεισμένοι ότι είμαι από τους ανθρώπους που δεν εξαγοράζονται. Φαντάζομαι ότι σαν κι εμένα είναι όλοι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι μπορεί να επαναληφθεί το φαινόμενο της "Εθνικής Παρατάξεως". Aλλωστε, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ανεκτό από τον κόσμο που μας έχει ψηφίσει και μας έχει εμπιστευτεί. Αν τολμήσει κάποιος να κάνει τέτοιο πράγμα, θα βάλει αυτομάτως πολιτική ταφόπλακα σε κάθε μελλοντική του δραστηριότητα.
Αν συνεχιστεί η λαθρομετανάστευση, η Ελλάδα θα πάψεινα ανήκει στους Ελληνες
Ποιες είναι οι προσωπικές σας πολιτικές προτεραιότητες; Τι νομίζετε ότι μπορείτε να προσφέρετε στον Νομό Σερρών, όπου εκλέγεστε;Αυτό που θεωρώ βασικό στον Νομό Σερρών είναι το Δημογραφικό. Πέρυσι ήμουν υποψήφιος Νομάρχης με τον ΛΑ.Ο.Σ. και είχαμε κάνει τότε μία ιεράρχηση των προβλημάτων, καταλήγοντας ότι το πρώτο πρόβλημα του Νομού μας είναι το Δημογραφικό. Είναι ανατριχιαστικό να βλέπεις παντού χορταριασμένες αυλές σχολείων, χωριά στα οποία στις 8 η ώρα παύει κάθε ζωή, διότι όλοι οι κάτοικοι είναι άνω των 60 ετών. Δεύτερο πρόβλημα είναι να μπορέσουμε να στηρίξουμε το αγροτικό εισόδημα και να φτιάξουμε μία βιοτεχνία σε κάθε χωριό.Αν δεν το καταφέρουμε αυτό, θα είμαστε όλοι αποτυχημένοι. Το έχω πεί στο παρελθόν και παρεξηγήθηκαν ορισμένοι που προέρχονται από αστικές περιοχές: Χωρίς κτηνοτρόφο και χωρίς αγρότη με καλό εισόδημα και ανεξαρτησία, δεν έχει κανένα μέλλον η Ελλάδα.
Είσθε μόλις 41 ετών, επιστήμων και πατέρας δύο παιδιών. Τι προσδοκάτε από την Ελληνική Κοινωνία σε συνδυασμό με τον συνεχιζόμενο εποικισμό της χώρας από ξένους Μετανάστες; Όλα δείχνουν ότι σε 20 χρόνια εμείς οι Έλληνες θα είμαστε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.Πιστεύω πολύ σ' αυτό που μας είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης το βράδυ των Εκλογών: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και πρέπει να συνεχίσει να ανήκει στους Έλληνες. Μπορούμε να αντιστρέψουμε τα πράγματα και νομίζω ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μας έστειλε ο Λαός στο Κοινοβούλιο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας που χαίρεται γιατί στο μέλλον τα παιδιά του δεν θα μπορούν να βρουν κάποιον στον δρόμο για να μιλήσουν ελληνικά. Είναι αδιανόητο ότι θα έχουμε ένα κράμα Αλβανο - Πακιστανο-αφρικανικών γλωσσών, το οποίο θα εκτοπίσει την Ελληνική Γλώσσα.
Σύμφωνοι, αλλά πώς μπορούμε να σταματήσουμε την εγκατάσταση κι άλλων ξένων Μεταναστών στην Ελλάδα, χωρίς να πάρουμε "ρατσιστικά" μέτρα; Ήδη έχουμε πάνω από 20%, που δεν έχει καμία άλλη χώρα στον κόσμο.Υπάρχει τρόπος: Με επαναπροώθηση στις χώρες τους. Αυτοί που βρίσκονται παράνομα στην χώρα μας να πάνε πίσω. Να τους πούμε: Θα πάρεις τόσα χρήματα για να γυρίσεις στην πατρίδα σου. Εκεί θα σε βοηθήσουμε να στήσεις μία επιχείρηση για να επιβιώσεις.
Μα, κύριε Πολατίδη, καθημερινά μπαίνουν μέσα κι άλλοι λαθρομετανάστες. Όσους κι αν επαναπατρίσετε, θα μπαίνουν συνεχώς νέα λεφούσια. Αυτή την δουλειά θα κάνουμε;Τα πάντα ξεκινάνε από την φύλαξη των συνόρων μας, τα οποία πρέπει να γίνουν αδιαπέραστα. Αν δεν έχουμε πραγματική φύλαξη των συνόρων, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτα. Να κάνουμε ό,τι ακριβώς κάνουν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες και κρατάνε τα ποσοστά των Ξένων Μεταναστών κάτω του 10%.
Ευχαριστούμε, κύριε Πολατίδη, για όσα μας είπατε και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο να υποστηρίξετε τις πατριωτικές απόψεις μέσα στην Βουλή.Κι εγώ σας ευχαριστώ.
----------------------------------------------------
κανε μας την χαρη και ζητα επιμονως το ανοιγμα του φακελου της κυπρου για να μαθει επιτελους ο κοσμος οτι ο Εθναρχης συμφωνουσε με την ειρηνευτικη αποστολη του τουρκικου στρατου στην κυπρο ενω διαφωνουσε ο.......Ντεκτας και ασε κατα μερος το ιντυ πριν σε παρει ο διαολος.......................





Δεν υπάρχουν σχόλια: