Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

«Στρατηγική Εξαρχείων» από τα ΜΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ


Τελικά, το είδαν και αυτό οι Γιαννιώτες: Την οδό Αβέρωφ κλειστή Σάββατο απόγευμα από κλούβα των ΜΑΤ τοποθετημένη κάθετα, στο ύψος της Alpha Bank και τέσσερις διμοιρίες παραταγμένες σα να περίμεναν τον… 3ο αντιεξουσιαστικό πόλεμο. Όλα όμως έγιναν για χάρη του βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μιλούσε σε κομματική εκδήλωση στην αίθουσα της ΕΗΜ. Αντίστοιχα, στη νομαρχία συγκεντρώθηκαν περί τους 100 διαδηλωτές, οι οποίοι θα πραγματοποιούσαν πορεία διαμαρτυρίας κατά του βουλευτή και της πολιτικής του κόμματός του. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τα… ΜΑΤ, τα οποία, μόλις έφτασε η πορεία στο ρολόι, επιτέθηκαν στους λίγους διαδηλωτές και χώρισαν την πορεία στη μέση, χωρίς μάλιστα να προκληθούν. Ακολούθησε μικρή συμπλοκή και «ψεκασμός» με δακρυγόνα, μπροστά στους έκπληκτους περαστικούς. Στη συνέχεια, τα ΜΑΤ άνοιξαν την Αβέρωφ, αλλά… έκλεισαν την Παρασκευοπούλου. Συνεχίζοντας τη «στρατηγική Εξαρχείων», τοποθέτησαν την κλούβα μπροστά σχεδόν στην πόρτα της ΕΗΜ και περιπολούσαν τα πεζοδρόμια της Αβέρωφ. Το… αντικείμενο της μαζικής φύλαξης, γύρω στις 7.30 ήταν περί τους 15 ανθρώπους στην αίθουσα της ΕΗΜ. Η μικρή μαζικότητα (αργότερα έφτασε πάντως και τους 40- 50 ο αριθμός των ακροατών του κ. Γεωργιάδη) ανάγκασε τους διοργανωτές να μην επιτρέψουν την είσοδο των τηλεοπτικών ΜΜΕ στην αίθουσα.

πηγες:εφημεριδα"Ηπειρωτικός Αγώνας"
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=919389



σχολιο δικο μας:σιγα μην δεν φυλαγανε οι ΜΑΤατζηδες τον καραγκιοζη αδωνι,δηλαδη τι ηρθαν να μας πουνε τωρα οι πατριωτες-νοικοκυραιοι?ανακαλυπτουν το αυτονοητο?
οτι η ακροδεξια ειχε παντα ιδιαιτερουςδεσμους με μπατσους,στρατιωτικους,εθνοφυλακες,αγροφυλακες και οτι αλλο αποκαλουν ταγματα ασφαλειας.
Οταν οι χρυσαυγουλοι μαχαιρωναν στο κεντρο της αθηνας με την ανοχη των ματατζηδων
κανενας δεν ενοχληθηκε.Τα αστικα μμε αφηναν να εννοηθει οτι ηταν "πολεμος μεταξυ συμμοριων".Kαι οι ελληναραδες πηγαιναν για υπνο ξαλαφρωμενοι,σιγουροι πια, οτι δεν του αφορα.
Τωρα που πηγε ο "Πολεμος" στην δικια τους γειτονια τους κακοφαινεται.
Οταν οι φασιστες θα χτυπησουν και την δικη τους πορτα,θαναι αργα.Τοα αιμα θαχει στεγνωσει,τα λογια θα περισσευουν και τα δακρυα θα εχουν στερεψει...
Υ.Γ: ας μην κοπτονται οι ξεφτυλες πατριωτες για την "εξαρχειοποιηση" της πολης τους.
δικα τους παιδια-γνωστοι μπραβοι και ακροδεξιοι-ηταν αυτα που πρωτοστατουσαν στα επεισοδια του ξενια και υπεδεικνυαν στους μπατσους ποιους να
συλλαβουν...

antifa-area

Δεν υπάρχουν σχόλια: